BndAykut Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #1 Selamünaleyküm dostlar ekranım FreeSync destekli DP girişi yoktur 2 adet HDMI mevcuttur ve birkaç kişi HDMI ile de GTX 1050 Ti de aktif ettiğini söyledi. Böyle bir şey var mı oluyor mu ve RX 560 ROG STRIX buldum uygun bir fiyata onu mu almalıyım?
Selamünaleyküm dostlar ekranım FreeSync destekli DP girişi yoktur 2 adet HDMI mevcuttur ve birkaç kişi HDMI ile de GTX 1050 Ti de aktif ettiğini söyledi. Böyle bir şey var mı oluyor mu ve RX 560 ROG STRIX buldum uygun bir fiyata onu mu almalıyım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Ağustos 2021 #2 FreeSync, AMD teknolojisidir. G-Sync olmasın o? Monitöründe G-Sync yoksa bir anlamı yok NVIDIA'da FreeSync desteği yok.
FreeSync, AMD teknolojisidir. G-Sync olmasın o? Monitöründe G-Sync yoksa bir anlamı yok NVIDIA'da FreeSync desteği yok.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 14 Ağustos 2021 #3 HDMI ile G-Sync acamazsiniz. RX 560'ı almaniz daha iyi olur.
BndAykut Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #4 Berkay Davas dedi: FreeSync, AMD teknolojisidir. G-Sync olmasın o? Genişletmek için tıkla... Biliyorum monitörüm FreeSync destekli G-SYNC'yi kullanabilir miyim HDMI ile. VGAMonitorluAdam dedi: HDMI ile G-Sync acamazsiniz. RX 560'ı almaniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... RX 560 ROG STRIX alınır mı tertemiz açılmamış?
Berkay Davas dedi: FreeSync, AMD teknolojisidir. G-Sync olmasın o? Genişletmek için tıkla... Biliyorum monitörüm FreeSync destekli G-SYNC'yi kullanabilir miyim HDMI ile. VGAMonitorluAdam dedi: HDMI ile G-Sync acamazsiniz. RX 560'ı almaniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... RX 560 ROG STRIX alınır mı tertemiz açılmamış?
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #5 Berkay Davas dedi: G-Sync yoksa bir anlamı yok NVIDIA'da FreeSync desteği yok. Genişletmek için tıkla... Hayır var. Ama HDMI de yok diye biliyorum
Berkay Davas dedi: G-Sync yoksa bir anlamı yok NVIDIA'da FreeSync desteği yok. Genişletmek için tıkla... Hayır var. Ama HDMI de yok diye biliyorum
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Ağustos 2021 #6 BndAykut dedi: Biliyorum monitörüm FreeSync destekli G-SYNC'yi kullanabilir miyim HDMI ile. Genişletmek için tıkla... Hayır. HDMI ile zaten Sync teknolojisi kullanamazsın. Ek olarak NVIDIA kart ile FreeSync de kullanamazsın.
BndAykut dedi: Biliyorum monitörüm FreeSync destekli G-SYNC'yi kullanabilir miyim HDMI ile. Genişletmek için tıkla... Hayır. HDMI ile zaten Sync teknolojisi kullanamazsın. Ek olarak NVIDIA kart ile FreeSync de kullanamazsın.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 14 Ağustos 2021 #7 HDMI ile kullanabileceğinizi sanmıyorum. Monitör destekliyor ise DP ile mümkün.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Ağustos 2021 #8 Erdemtgl dedi: Hayır var ama HDMI de yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu monitöre göre değişiyor. Monitörün AdaptiveSync veya G-Sync desteği olması gerek. Sadece FreeSync desteği varsa AMD ekran kartı gerekiyor.
Erdemtgl dedi: Hayır var ama HDMI de yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu monitöre göre değişiyor. Monitörün AdaptiveSync veya G-Sync desteği olması gerek. Sadece FreeSync desteği varsa AMD ekran kartı gerekiyor.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 14 Ağustos 2021 #9 BndAykut dedi: RX 560 ROG STRIX alınır mı tertemiz açılmamış? Genişletmek için tıkla... Performans olarak 1050 Ti'ın baya gerisinde. Size kalmış.
BndAykut dedi: RX 560 ROG STRIX alınır mı tertemiz açılmamış? Genişletmek için tıkla... Performans olarak 1050 Ti'ın baya gerisinde. Size kalmış.
BndAykut Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #10 Berkay Davas dedi: Hayır. HDMI ile zaten Sync teknolojisi kullanamazsın. Ek olarak NVIDIA kart ile FreeSync de kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... AMD cephesinde HDMI ile kullanıyorsun?
Berkay Davas dedi: Hayır. HDMI ile zaten Sync teknolojisi kullanamazsın. Ek olarak NVIDIA kart ile FreeSync de kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... AMD cephesinde HDMI ile kullanıyorsun?