GTX 1050 Ti Game Ready sürücü mü Studio sürücü mü?

thedekusmash

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1050 Ti MSI overclock 16 GB RAM 256 GB SSD i5 8500 bilgisayarıma Game Ready sürücüsü mü kursam yoksa Studio mu teşekkürler.

Bilgisayarı hangi amaç ile kullandığına göre değişir. Eğer oyun oynuyorsan Game Ready sürücüsü kurabilirsin. Studio sürücüsü geliştiriciler ve sanatçılar için daha uygundur. 3D Tasarım yapmak vb.

oyun oynuyorum ve performans düşer mi?

Normal bir şekilde Game Ready sürücüsünü kurup kullanabilirsin. Profesyonel veya amatör olarak bir 3D proje ve benzeri işler ile uğraşmıyorsanız, Studio sürücü ile ilgilenmenmenize gerek yok.
internette bir video gördüm nvidia nın yeni sürücülerle fps düşürdüğü söyleniyor game ready kurduğum zaman oyunun kalitesi vb artacak mı?

internette bir video gördüm nvidia nın yeni sürücülerle fps düşürdüğü söyleniyor game ready kurduğum zaman oyunun kalitesi vb artacak mı?

Oyunun kalitesinde(?) sürücü ile doğrudan hiçbir değişiklik olmaz. Performans değişiklikleri sürücünün türü ile değil versiyonu ile olabilir. Görsel bug vs. sorun var ise sürücü ile giderilebilir. Kaliteden kastınız nedir tam anlamadım.

Oyunun kalitesinde hiçbir değişiklik olmaz. Performans değişiklikleri sürücünün türü ile değil versiyonu ile olabilir.
bana tam olarak game ready'nin ne avantajı olacak?

daha fazla mı fps verecek vb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…