GTX 1050 TI God of War 4'te iyi FPS verir mi ?

peki pc ye çıkar mı sence ?

İlk oyunlar çıkmamıştı. Bu oyunun da çıkacağını hiç sanmıyorum. Ama ilerleyen yıllarda PS4 için emülatör çıkabilir.

Çıkmaz, boş konu açmayın arkadaşım God of War PlayStation exclusive'ı bir ürün.

Çıkmaz, boş konu açmayın arkadaşım God of War PlayStation exclusive'ı bir ürün.

Bu Sosyal’in merak edilen ve yanlış bilinenleri öğrenmek için olduğu düşünülürse boş konu diye yargılamanız yanlış.

Bu Sosyal’in merak edilen ve yanlış bilinenleri öğrenmek için olduğu düşünülürse boş konu diye yargılamanız yanlış.
peki sence bu attığım linkteki pc PUBG ve CS:GO gibi oyunlarda iyi fps verir mi ?

CS GO için fazlasıyla yeterli PUBG’de de akıcı oyun oynamanıza yeterli olacaktır. Fakat dilerseniz bütçenizi belirterek bu işin uzmanı kullanıcılardan destek alarak bir sistem oluşturabilirsiniz.

God Of War'ın PC'ye çıkcağını sanmıyorum. Çıkmazda zaten. Oyun sadece Playstation için çıkıyor sadece.
Bu arada o fiyata almak yerine önce 3200 TL PC toplama diye bir konu açın forumdaki bilen çoğu kişi yardım ediyor zaten. Karşılaştırırsınız bu ürünle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…