Öncelikle sistemim oldukça uygun fakat ben daha çok FPS değil de daha çok güzel grafikler almak istiyorum ama oyunumu da çok kastırmaması lazım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Gölgeleri direk kapat FPS e çok büyük etkisi olduğu gibi grafik kalitesine o kadar büyük etkisi bulunmamakta Geforce experience programını indir sana orada Optimum ayarları direk gösterecek en iyi grafik ve en iyi performans olarak kendisi otomatik ayarlamakta.
Nvidia Geforce Experince üzerinden oyunu optimize et böylece alacağın optimum kaliteyi alırsın. Ekran kartın 1080p high ayarlar için ultra ayarlarda FPS düşer.
Ben GT 740M ile Ultra ayarları denedim. 20 FPS alıyorum ortalama. 1050 Ti ile Ultrada rahat oynayabileceğini düşünüyorum. Ayrıca oyun GTX 660'ı öneriyor. 1050 Ti, GTX 660'tan daha güçlü bir kart.
Ben GT 740M ile Ultra ayarları denedim. 20 FPS alıyorum ortalama. 1050 Ti ile Ultrada rahat oynayabileceğini düşünüyorum. Ayrıca oyun GTX 660'ı öneriyor. 1050 Ti, GTX 660'tan daha güçlü bir kart.
Merhaba 2023 den yazıyorum kusura bakmayın neredeyse aynı özelliklere sahibim ara sıra takılmalar mevcut ayarlarınız nasıl yardımcı olabilirmisiniz çözüm bulamadım