GTX 1050 Ti GTA 5 Online FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Ensnazm

Hectopat
Daha fazla  
RAM
XPG 8+8 3200MHZ
Ekran kartı
GTX 1050Ti cerberus
Anakart
Asus B250m v3
İşlemci
i5 7500T
Normalde GTA 5 Online'ı 100-130FPS arasında oynarım ancak bugün girdiğimde 15FPS'i geçmedi grafik ayarlarım aynıydı herhangi bir değişiklik yapmamıştım. PC sıcaklık değerlerim çok iyi derecelerde herhangi bir sıcaklıkda problemim yok. Bir şeyden şüpheleniyorum, dün GTX 1050 Ti ekran kartıma MSI Afterburner üzerinden OC yapmıştım değerlerle biraz oynamıştım. Ancak tam ayarı tutturamayınca vazgeçtim ve her şeyi sıfırladım, ondan sonra GTA'ya girdiğimde bir sıkıntı yoktu ancak bugün var bununla alakalı olabilir mi?

100 130 fps alırken 15 lere düşmesi garip laptop kullanıyosanız yere düşmüş veya bir yere çarpmış olabilirmi çünkü laptoplar bu konuda hassastır virüs taraması yapın ekran kartınıza reset atın nasıl yapılacağını bilmiyorsanız ctrl windows shift b tuşlarına basın gerekirse oyunu silip yükleyin arka plandaki işlemci yiyen uygulamaları kapatın ve merak ettim oyunda kaç dereceye çıkıyor cpu

100 130 FPS alırken 15'lere düşmesi garip laptop kullanıyosanız yere düşmüş veya bir yere çarpmış olabilir mi çünkü laptoplar bu konuda hassastır virüs taraması yapın ekran kartınıza reset atın nasıl yapılacağını bilmiyorsanız CTRL Windows Shift b tuşlarına basın gerekirse oyunu silip yükleyin arka plandaki işlemci yiyen uygulamaları kapatın ve merak ettim oyunda kaç dereceye çıkıyor CPU.

Yardımın için sağ ol dostum laptop kullanmıyorum masaüstü var. Çözdüm bu arada sorunu ve çok saçma bir şekilde çözdüm. Sinirlenip klavyeme yumruk attıkdan sonra MSI Afterburner'ı silme kararı verdim. Az biraz telefonda takıldıktan sonra oyuna tekrardan girdim ve FPS sorunum düzelmişti. Ben bu kadar bozuk ve saçma bir program görmedim silmeden eski ayarlarımız geri gelmiyor onu öğrendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı