Görünüşe göre aynı HDD'yi kullanıyoruz. Sorun HDD'den kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Sıcaklık değerlerinizde iyi hem HDD hem PC. Bence RAM'lerden kaynaklanıyor.
144Hz'e tek RAM yetmiyor diye düşünüyorum sistemim kaldırmasına rağmen low ayarlarda bile RAM 7 gb çalışıyor. Konuda belirttiğim RAM'i kullanıyorum. Aynısından alsam dual olur mu yoksa elimdekini satıp dual yazanlardan 2 tane mi alıyım?
Dostum masraf çıkarmak gibi olmasın ama, HDD bu oyunda böyle yapıyor. Seneler önce aynı sorunu yaşamıştım. SSD alınca düzeldi. Bunu harddisk sağlığına bakmadan söylüyorum.
Yok hocam estağfurullah. Zaten bende RAM aldıktan sonra Samsung 500 gb ssd almayı düşünüyordum. Yaşadığım bu sorun yüzünden düşünmeyip almaya karar vermiştim zaten.
Yok hocam estağfurullah. Zaten bende RAM aldıktan sonra Samsung 500 gb ssd almayı düşünüyordum. Yaşadığım bu sorun yüzünden düşünmeyip almaya karar vermiştim zaten.
Nasıl yapılır hocam bilmiyorum, tarif eder misiniz?
Tamam yazıyorum.
Sanal bellek oluşturdum sorunum şimdilik çözüldü. Yine de bir tane daha RAM alacağım. Yorum yazan herkese teşekkürler iyi ki varsın Technopat!