GTX 1050 Ti, H81-AC anakarta uyumlu mu?

Taha 35

Centipat
Daha fazla  
Selam. GTX 1050 Ti ekran kartını alacağım. Anakartım ile uyumlu mudur diye merak ettim.

Anakart: H81-AC

İşlemci: i5 4460.

Bu arada anakart markası Quadro.

(Bu sisteme 500w güç kaynağı önerebilir misiniz ? 500-600tl civarı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam. PCI Express slotlar geriye dönük olarak uyumludur. FSP Hydro-K serisi alabilirsiniz.

Evet hocam. PCI Express slotlar geriye dönük olarak uyumludur. FSP Hydro-k serisi alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam.
Teşekkürler hocam.
Evet hocam. PCI Express slotlar geriye dönük olarak uyumludur. FSP Hydro-k serisi alabilirsiniz.

Hocam bir de bu ekran kartı Gaming gecesinde 3.000TL'ye düştü markasını tam bilmediğim için soruyorum bu alınır mı? https://www.incehesap.com/resim/urun/202201/61d5fd21a56837.44940539_hqniekfgjpmol_500.jpg
https://www.incehesap.com/resim/urun/202201/61d5fd21a56837.44940539_hqniekfgjpmol_500.jpg hocam bu markayı bilmiyorum da bu kart alınır mı?

Bir de sistem ile uyumlu olur mu?
@Xantern

Son düzenleme:

Sistem ile uyumlu olduğunu yukarıda söylemiştim hocam. Gainward, Palit'in alt markasıdır. Alabilirsiniz. Kötü bir marka değil.

Sistem ile uyumlu olduğunu yukarıda söylemiştim hocam. Gainward, Palit'in alt markasıdır. Alabilirsiniz. Kötü bir marka değil.

Tamamdır hocam. Teşekkürler bir an güvenemedim. Markaları pek bilmiyorum da.

Hocam bir de 8 GB RAM bu sisteme olur mu? Şu an yükseltemem bir sorun çıkartır mı?

Son düzenleme:
Hocam bir de 8 GB RAM bu sisteme olur mu? Şu an yükseltemem bir sorun çıkartır mı?

Evet, 8 GB RAM daha takabilirsiniz. Fakat alacağınız rastgele bir 8 GB RAM uymayabilir. Bu yüzden alacağınız zaman yeni bir konu açarak uygun belleği bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…