GTX 1050 Ti HDMI ile Görüntü Vermemesi

Yer
Avustralya/Melbourne
Daha fazla  
Meslek
Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar 1050Ti ekran kartı kullanıyorum ve monitörümde VGA girişi var, bu yüzden yaklaşık 1 haftadır onboard ekran kartıyla idare ediyordum, bugün dönüştürücü geldi. Fakat bir sorunum var.

Dönüştürücüyü ekran kartındaki HDIM slotuna takıyorum fakat ekrana görüntü gelmiyor, aynı işlemi anakart slotuna uygulayınca görüntü veriyor fakat ekran kartı slotuna taktığımda vermiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Bilgisayar 1 haftalıktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
S-LINK HVS30 HDMI to VGA kullanıyorum aynı ekran kartına sahibim hiç bir sorun yok. Tavsiye ederim bunu.
Monitörüm baya eski sadece VGA girişi var ayrıca benim kablom da attığınız linkte ki çevirici ile aynı mantıkta çalışıyor başka bir sorun var gibi bence

HDMI to VGA almalısınız.
Zaten şuan o kablo ile görüntü alamıyorum.

Başka bir monitör de denedim hala aynı pc den gelen sinyal yok hatası alıyorum.

Monitörüm baya eski sadece VGA girişi var ayrıca benim kablom da attığınız linkte ki çevirici ile aynı mantıkta çalışıyor başka bir sorun var gibi bence

Zaten şuan o kablo ile görüntü alamıyorum.

Başka bir monitör de denedim hala aynı pc den gelen sinyal yok hatası alıyorum.
Hocam yukarıdaki linkte verdiğin dvi to vga. Bende de aynı ekran kartı var.Hdmi to Vga kullanıyorum.
Önceki mesajlarına baktım ekran kartı dxdiag da gözükmüyor demişsin hala aynı mı?

Hocam yukarıdaki linkte verdiğin dvi to vga. Bende de aynı ekran kartı var.Hdmi to Vga kullanıyorum.
Önceki mesajlarına baktım ekran kartı dxdiag da gözükmüyor demişsin hala aynı mı?
Yok kardeşim o sorun düzeldi de şuan anlamadığım bir sebeple herhangi bir hata almadığım nvidia denetim masası şuan sürücüyü kendi kendine silmiş ve tekrar yüklemek istediğimde ise
Nvidia uyumlu grafik kartı donanımını bulamadı diyor şuan bu sorundan dolayı olduğunu düşünmeye başladım.

Eski windows sürümü yükledi isen böyle bir hata veriyor. Windows'un en güncel olanını kurarsan sorunun düzelecektir. Veyahut güncellemeleri yapabiliyorsanız, yapınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı