GTX 1050 Ti + i3-12100F uyumlu çalışır mı?

Merhaba iyi günler, şu anda i7-2600 GTX 1050 Ti sistemi kullanıyorum. Valorant ve GTA gibi oyunlar oynuyorum. GTA'da 50 Valorant'ta 120-60 FPS alıyorum. Yeni bir işlemci almayı düşünüyorum onu da i3-12100F olarak düşünüyorum peki bu işlemci ile ekran kartım verimli çalışır mı? GTA'da kasmadan oynatır mı?

Gta da kasmadan oynatmasi icin yeni bir islemci degil yeni bir kart almaniz gerekiyor.

Rahat çalışır hocam.

Uyumludur da anakart almanız lazım yanında. DDR4 geçeceksiniz, ram de almanız gerek.

Rahat oynarsınız işlemci ve ekran kartı uyumlu çok rahat besler kartı

GTA da kasmadan oynatmasi icin yeni bir islemci degil yeni bir kart almaniz gerekiyor.

İnternette testlere baktığımda bazı videolarda 110 bazı videolarda 70 FPS veriyor bu ikili. Bence sadece kasmasın istiyorum.

İnternette testlere baktığımda bazı videolarda 110 bazı videolarda 70 FPS veriyor bu ikili. Bence sadece kasmasın istiyorum.
1050ti kasmadan GTA 5 oynatabilir fakat oyle ultra bir performans beklemeyin.

Uyumludur da anakart almanız lazım yanında. DDR4 geçeceksiniz, ram de almanız gerek.
Bunların hepsini düşündüm ve ona gore bir bütçe ayarlıyorum, ama işte stabil bir fps değeri veremeyip gene kasma sorunu yaşarsam hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum.

Bunların hepsini düşündüm ve ona gore bir bütçe ayarlıyorum, ama işte stabil bir fps değeri veremeyip gene kasma sorunu yaşarsam hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum.
Ekran kartınız yüzünden yaşayacaksınız. i3 12100f gayet güçlü bir işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…