GTX 1050 Ti + i3-12100F uyumlu çalışır mı?

Bunların hepsini düşündüm ve ona gore bir bütçe ayarlıyorum, ama işte stabil bir fps değeri veremeyip gene kasma sorunu yaşarsam hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum.
Hocam yeni alacaginiz islemci ile cok fazla bir performans farki beklemeyin.Low ayarlarda oynamiyorsaniz hemen hemen performans ayni olacaktir

1050ti kasmadan GTA 5 oynatabilir fakat oyle ultra bir performans beklemeyi

Hocam yeni alacaginiz islemci ile cok fazla bir performans farki beklemeyin.Low ayarlarda oynamiyorsaniz hemen hemen performans ayni olacaktir
Zaten tek isteğim kasma olmaması çünkü bir yere çarptığımda veya çok kalabalık olunca yada hızlı gidince kasıyor takılıyor ve bütün oyun zevkimi öldürüyor. İşlemci yanında anakart ve ram alacağım yani sistemi ddr4'e taşıyacağım.

Butce nedir?

Bir süre para kazanıp kazancınızla masaüstü parçalarına yatırım yapabilirsiniz.

Olabilir termal macunlar fabrikasyon sürülüyor ama 2,3 yılda bir yenilemekte fayda var.

Olabilir termal macunlar fabrikasyon sürülüyor ama 2,3 yılda bir yenilemekte fayda var.
Bilgisayar 3-4 senedir bende daha hiç yenilemedim yani oyundaki düşüşler gerçekten inanılmaz ben 5-6 ay önce valorantda 200 fps alırken su an 70-80 takılıyorum oyun içinde.

Ekran kartı termal macunu yenilenmeli ve VRAM üzerindeki termal soğutma yapışkanları da yenilenmeli. İşlemci de aynı şekilde 2,3 yıl termal macunu yenilenmemişse değişmeli.

Bende MSI laptop var, her yıl termal bakımını ve heatsink bakımını kendim yapıyorum. Ve grafik kalitesini bu şekilde stabil tutuyorum. Ekran kartı GTX 950M, işlemci i7 5.nesil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…