GTX 1050 Ti & i5 1. nesil sistem FIFA kaldırır mı?

Flexa0

Hectopat
Daha fazla  
1050 Ti ekran kartı i5 1. nesil işlemci FIFA 24 kaldırır mı veya 23 en düşük ayarlada bile oynama şansım yok mu? Benim onceki ekran kartım bozuldu AMD Radeon R7 240'dı şimdi ekran kartını yükselteceğim işlemci yükseltmeye girmek istemiyorum çünkü maliyetli olacak anakart falanda değişmem gerekecek sanırsam ekran kartını değişince CS2 oynayabileyeceğim ama FIFA'yı oynayabilir miyim onu soruyorum. Yani hiç acmaz mı bile? Çünkü önceki açmıyordu bile.

CS de FIFA da oynayamazsın. Asıl değişmesi gereken işlemci.

CS de FIFA da oynayamazsın. Asıl değişmesi gereken işlemci.

CS'nin minumim istedigi 1.nesil işlemci diye gordum ama sanırsam birkaç kişi kaldıracagını söyledi. Ekran kartını değişirsem hani işlemci degismek bana çok pahalıya mal olur zaten, ne yapmam lazım?

+Olarak FIFA'yı açar mı yoksa direkt açmazmı işlemcinin kesinlikle yükselmesimi gerekiyor? İşlemciyi yükseltmek bana pahalıya mal olur. Önceki ekran kartımla FIFA 22'yi açıp rahat oynuyordum ama 23 ve 24'ü açmıyordu bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…