GTX 1050 Ti i5-10600K Valorant'ta donuyor

SaKooo

Femtopat
Daha fazla  
Oyundayken oluyor genellikle oyun başlarken veya oyun ortasında oluyor önceden olmuyordu. Bir anda donuyor ses ufuk ufak gelip gidiyor.
Sistemim.
Intel(R) Core(tm) i5-10600K CPU @ 4.10GHz 4.10 GHz.
8,00 GB (kullanılabilir: 7,87 GB)
Ekran kartı 1050 Ti.

Oğlum 1050 Tİ la İ 5 10600K tabi yapar hemde kralını yapar ekran kartını yükselt bı 1070-1080 Tİ yap düzelir

Oğlum 1050 Tİ la İ 5 10600K tabi yapar hemde kralını yapar ekran kartını yükselt bı 1070-1080 Tİ yap düzelir
1050 ti nerdeyse 2 senedir kullanıyorum hem valorant işlemci oyunu ekran kartıyla oynanan bi oyun değil ve önceden yapmıyodu 1 haftadır yapıyo

O zaman yeniden bilgisayarını sıfırla

Oğlum 1050 Ti'la i 5 10600k tabii yapar hem de kralını yapar ekran kartını yükselt bir 1070-1080 Ti yap düzelir.

i5 3470 1050 Ti 8 GB RAM 90 140 arası oynuyorum ayarlarim yüksek orta başka bir sorun var bu olayda.

PSU arızalanmış olabilir

1050 Ti neredeyse 2 senedir kullanıyorum hem Valorant işlemci oyunu ekran kartıyla oynanan bir oyun değil ve önceden yapmıyordu 1 haftadır yapıyor.

SSD veya HDD Windows hangisinde kuruluysa bakar misin dolmuşmu virüs girmiş olabilir veya arka planda gereksiz uygulamalar açıktır RAM'i zorluyordur belki ben arkaya Google YT açınca 60 45 FPS veriyor oyunda. Sistemler farkli tabii ama RAM'ler zorlanıyor olabilir
Son 1 hafta içinde indirdiğiniz şeyleri kontrol edin derim.

bilgisayarımı daha dün sıfırladım gene düzelmedi bence bu iç donanımsal sorun bi türlü çözemedim

Bilgisayarımı daha dün sıfırladım gene düzelmedi bence bu iç donanımsal sorun bir türlü çözemedim.

RAM'lerden kaynaklı olabilir mi acaba i işlemci ve ekran kartında donmalar zor. Bende i5 3. nesil var rahatça oynuyorum.

BIOS üzerinden RAM ayari ile oynadiniz mi hiç?

bilgisayarımı daha dün sıfırladım gene düzelmedi bence bu iç donanımsal sorun bi türlü çözemed

RAM'lerden kaynaklı olabilir mi acaba i işlemci ve ekran kartında donmalar zor. Bende i5 3. nesil var rahatça oynuyorum.

BIOS üzerinden RAM ayari ile oynadiniz mi hiç?
hayır yapmadım 2 senedir hiçbi şekilde böyle bişey olmadı bi anda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…