Çözüldü GTX 1050 Ti i5-3570K GTA 5 oynatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dilaverinixzz

Femtopat
Daha fazla  
i5 3570K.
22 GB RAM.

Ekran kartım şu anlık GT 650 ama NVIDIA 1050 Ti 4 GB düşünüyorum, 1050 Ti ile rahatça GTAV oynayabilir miyim? Ayrıca Rage:MP oynayacağım Online olarak RP için orada da rahat oynatır mı?

Rage:MP oynayacağım Online olarak RP için orada da rahat oynatır mı?
Hocam Story modunda çok rahat yüksek ayarda oynarsınız ama online ve FiveM tarafı için işlemciniz yetersiz kalır. Aynı güçte bir işlemci kullanıyorken düz online bir şekilde oynanıyordu ama FiveM hiç oynayamamıştım.

Hocam Story modunda çok rahat yüksek ayarda oynarsınız ama online ve FiveM tarafı için işlemciniz yetersiz kalır. Aynı güçte bir işlemci kullanıyorken düz online bir şekilde oynanıyordu ama FiveM hiç oynayamamıştım.
Yapacak bir şey yok ya Online'de pek sıkıntı olacağını düşünmüyorumda FiveM için olabilir, normalde SA:MP MTA'da baya saatlerim var benim hocam ama suan bitme doneminde olduklari için FiveM yöneleyim dedim.

Yapacak bir şey yok ya Online'de pek sıkıntı olacağını düşünmüyorumda FiveM için olabilir, normalde SA:MP MTA'da baya saatlerim var benim hocam ama suan bitme doneminde olduklari için FiveM yöneleyim dedim.
Bütçe kısıtlıysa i7 4790k alabilirsiniz, anakartın desteklediği en güçlü işlemci.

Asus h61 anakartım var max 3. Nesil işlemciye kadar destekliyo i7 3. Nesil alabilirim ama haklisiniz.

Bütçe kısıtlıysa i7 4790k alabilirsiniz, anakartın desteklediği en güçlü işlemci.
Hocam i7 3770'e kadar destekliyor dediğiniz gibi N11'den falan bulursam sipariş vereceğim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı