Çözüldü GTX 1050 Ti i5-3570K GTA 5 oynatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dilaverinixzz

Femtopat
Daha fazla  
i5 3570K.
22 GB RAM.

Ekran kartım şu anlık GT 650 ama NVIDIA 1050 Ti 4 GB düşünüyorum, 1050 Ti ile rahatça GTAV oynayabilir miyim? Ayrıca Rage:MP oynayacağım Online olarak RP için orada da rahat oynatır mı?

Hocam i7 3770'e kadar destekliyor dediğiniz gibi N11'den falan bulursam sipariş vereceğim
Ha pardon benim kafa karıştı 3. nesil olduğunu unuttum aklım kendi eski sistemime gitti. Bu arada eski işlemcileri öylesi sitelerden değil de Sahibinden param güvende ile almak en doğrusu.

Ha pardon benim kafa karıştı 3. nesil olduğunu unuttum aklım kendi eski sistemime gitti. Bu arada eski işlemcileri öylesi sitelerden değil de Sahibinden param güvende ile almak en doğrusu.
Hocam Bu güne kadar bir araştırma yaptım ve i7 3770 biraz tuzlu geldi. 1.5k yazan bile var 1.2k ya falan var anca temizi ama internetten takasla PC mi vermeyi düşunüyorum
Sistem ozelliklerimi biliyorsun zaten
İ5 3300
GT630
8GB RAM
ASUS H61
Alacağım bilgisayarda ise
1050ti 4gb
Amd Fx8320 işlemci
rgb fanlı kasa
550w gigabyte psu
msi 970A G43 Anakart
8gb Ram
1tb hdd
Bana mantıklı geldi kasamı vereceğim ve üstüne 4k iyi ama işlemci beni şüpheye düşürdü çünkü gerçekten eski bir işlemci çok fazla Amd kullanmadım pekte anlamam sizce alınırmı?
(Not arkadaş kasaya 6500 yazmış)

i5 3570K.
22 GB RAM.

Ekran kartım şu anlık GT 650 ama NVIDIA 1050 Ti 4 GB düşünüyorum, 1050 Ti ile rahatça GTAV oynayabilir miyim? Ayrıca Rage:MP oynayacağım Online olarak RP için orada da rahat oynatır mı?
rage mp'de gta w oynuyorum ve full grafıklerde 60fps stabıl alıyorum 1050ti ile fakat işlemcin yetersiz kalabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…