GTX 1050 Ti için 200 TL PSU tavsiyesi

Alıyorum inşallah bozuk gelmez 17 yaşındayım iadede edemeyiz :(
Merak etme dostum. PSU'yu kullanan birçok kişi var ve düşük bütçede herkese önerdim. Alanlar hiç sorun yaşamadı ve teşekkür etti :) Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Fazla gelincede sıkıntı çıkmasın, yaza kadar idare etsin.

Kart geldide 350w ile denesek ne zarar çıkar yanarım kart.
Kart yanmaz, ben dalgasına dedim onu hocam. Ayağınızı çukura basmazsınız bu şekilde yaşıyorsanız :). Ekran gidip gelebilir ya da sistem hiç açılmaz. Bir sorun yaşamazsınız ama tavsiye etmiyorum.

Kart yanmaz, ben dalgasına dedim onu hocam. Ayağınızı çukura basmazsınız bu şekilde yaşıyorsanız :). Ekran gidip gelebilir ya da sistem hiç açılmaz. Bir sorun yaşamazsınız ama tavsiye etmiyorum.
tavsiye etmiyorum derken neyi yeni sipariş ettiğimimi yoksa, 350w ile kullanmayımı etmiyosun 350w ilemi gidip gelebilir yada hiç açılmaz?

o gelene kadar bunu iade edip 1650 mi alsak 1050 ti alıcaksan 2. el alsaydın daha iyi olurdu diyolarda kafam karıştı yine :/
Eğer ekran kartını sıfır aldıysan kesinlikle öyle yap. Bir de abicim forumda bir kişi sana o ekran kartını önermez. Ekran kartını sıfır aldıysan iade et en kısa zamanda. İnanılmaz büyük bir hata yapmışsın.
1050TI çöp ekran kartı.

Eğer ekran kartını sıfır aldıysan kesinlikle öyle yap. Bir de abicim forumda bir kişi sana o ekran kartını önermez. Ekran kartını sıfır aldıysan iade et en kısa zamanda. İnanılmaz büyük bir hata yapmışsın.
1050TI çöp ekran kartı.
rx570 armor 4gb hem bunlardan
Tavsiye ederim. FPS Hexa'nın sertifikası yok. FSP olması alınması için sebep değil..
kargom geldi 650w iyi cpu yazanı 2 ye böldüm çünkü bende 4 pinli giriş vardı bide SATA yazan yere takığımın pinlerden biri boştu ama çalışıyor kasam sorun olurmu eksikten?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı