GTX 1050 Ti için 2000 TL Monitör Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

migration

Megapat
Elimde oyuncu monitörü olmayan Samsung'un 60 Hz FULL HD bir monitörü var. Oyunlarda o kartla daha fazla FPS aldığım için yırtılma, takılma oluyor. FPS'i V-Sync ile sabitlesem bile takılmalar devam ediyor. Bu yüzden 144 Hz'lik bir oyuncu monitörü almaya karar verdim. Bütçem 2000 ₺. Böyle güzel bir monitör önerisi bekliyorum sizden.

Kaç ekran olsun ?

Arkadaşa öneri 24 inç yeterli uzaktan oyun oynanmayacaksa 27 inç büyük gibi neredeyse televizyon gibi.

hemen hemen herkesin tercih ettiği orta fiyatlı asus monitör ihtiyacını mutlaka karşılayacaktır :ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör

biraz daha pahalı :MSI Optix G27C2 27'' 144Hz 1MS CURVED FreeSync LED MONİTÖR

performansın nirvanası :VIEWSONIC 24,5" XG2530 AMD FreeSync™ 240Hz 1MS GAMING MONİTÖR

Kaç ekran olsun ?
Hiç farketmez.

Hocam öneri için teşekkürler fakat GTX 1050 Ti diyorum AMD için öneriyorsun .

Onu kesinlikle önermiyorum. C24FG70 öneririm.
Hocam G-Sync destekli almak mantıklı mı ? Yani benim anladığım gibiyse G-Sync almak istiyorum. Benim FPS hangi oyunda ne olacağı belli olmuyor. Eğer G-Sync 40 FPS alırken monitör Hertz'ini 40 yapıyosa bence cok iyi bir şey. Ben böyle biliyorum. Doğru mudur ? Öyleyse öyle bir şey almak istiyorum. Öbür türlü 144 Hz alırım sonra oyunda 70 FPS alırım yine yırtılma, takılma olur.

Fast Sync açabilirsiniz. G-Sync bir monitör bulursanız bu paraya eksileri ve artılarıyla karşılaştırırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…