swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #21 Bartu_ dedi: Teşekkürler Yetmemesi gibi bir durum olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Size verdiğim linke girip hesaplama yaptığınızda sisteminizin toplam ihtiyacını verecektir.
Bartu_ dedi: Teşekkürler Yetmemesi gibi bir durum olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Size verdiğim linke girip hesaplama yaptığınızda sisteminizin toplam ihtiyacını verecektir.
caganbey24 Hectopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #22 defenderr2 dedi: Benim yedek bilgisayarda 7senelik 350W PSU var bu mantıkla 0W kalmış oluyor[emoji1] [emoji1] PSU' nun 12W kanalından kaç amper verdiği önemli. Genişletmek için tıkla... Heheh. Diyorum ya resmi olmayan bir şey.
defenderr2 dedi: Benim yedek bilgisayarda 7senelik 350W PSU var bu mantıkla 0W kalmış oluyor[emoji1] [emoji1] PSU' nun 12W kanalından kaç amper verdiği önemli. Genişletmek için tıkla... Heheh. Diyorum ya resmi olmayan bir şey.
Bartu_ Hectopat Katılım 5 Haziran 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2017 #23 Ürün elime ulaştı montajını yaptım sorunsuz kullanıyorum oldukça güzel bir kart tavsiye ederim