Bu özelliklerde topladıgım bilgisayarda ekran kartı olarak MSI GTX 1050 Ti alıcam. Şu anda PC'de GT 730 4 GB ekran kartı var eski PC'den kalmıştı param olana kadar onla takıldım. Şimdi yukseltmek istiyorum da 2 şey aklıma takıldı;
1. 450W güç kaynağı kaldırır mı yani bi sıkıntı cıkar mı?
2. Anakartım uyumlu mu?
Arkadaşlarım yok güç kaynagı kaldırmaz ekran kartını cok zorlarsın felan dediler yada anakartın uyumlu degil felan filan dedi Kafam karıştı sizce bi sıkıntı cıkar mı acaba ?
Kulaktan duyma bilgilerle vazgeçmeyin. Güç kaynağı gayet yeterli ve anakartın uyumlu. İstediğiniz modeli alabilirsiniz. Güç kaynağında ek güç için kablo varsa ek güç gerekli kartlara kadar takılabilir.
İşi garantiye alın, 550 watt takın. 450 watt tüm sisteme yetmeyebilir belki. Çünkü şu ana kadar GTX 1050 Ti ekran kartlı bir sistem için 550 watt'ın aşağısında PSU öneren ne duydum, ne gördüm.
Aerocool beğenmiyorum
Anakartta sorun yok. Az bir fiyat arttırıp Zalman, CM veya Corsair bulabilirsin. PSU'dan dolayı.. Normalde sağlam bir 450W bu sisteme yeter ancak işin içine bu markalar girince ben şahsen öneremiyorum..
İşi garantiye alın, 550 watt takın. 450 watt tüm sisteme yetmeyebilir belki. Çünkü şu ana kadar GTX 1050 Ti ekran kartlı bir sistem için 550 watt'ın aşağısında PSU öneren ne duydum, ne gördüm.
500W(gerçekte 360W veriyor.) yeterli bence. Asus Strix 1050 Ti OC'li versiyon. Birde 6 pin ek güç girişi ile kullanıyorum. Sıkıntı yok şuana kadar. Ama kaliteli bir tam anlamıyla 500W alman senin içinde iyi olur.
500W(gerçekte 360W veriyor.) yeterli bence. Asus Strix 1050 Ti OC'li versiyon. Birde 6 pin ek güç girişi ile kullanıyorum. Sıkıntı yok şuana kadar. Ama kaliteli bir tam anlamıyla 500W alman senin içinde iyi olur.