GTX 1050 Ti için 600 TL Monitör Önerisi

KaanErcc1

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı
Samsung LS22F350FHMXUF 21.5" 5ms (Analog+HDMI) Full HD Led Fiyatı
BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı

Dostum şu monitörleri de inceler misin? Şu an işlerim çok yoğun olduğundan detaylı inceleme ve karşılaştırma fırsatım olmadı. Bu modellerle kendi bulduğun modelleri inceleyip sana hem kullanım amacına göre hem de özelliklerine göre hangisi en uygunsa onu tercih etmeni tavsiye ederim. 1-5 MS arası eğer profesyonel oyuncu değilsen bu aradaki farkı çok fazla hissedeceğini ve sana sorun yaratacağını düşünmüyorum. Önemli olan aradığın fiyat bandındaki bütün modelleri karşılaştırıp genel anlamda sana en çok fayda sağlayacak olanı alman. Bütün detaylarını iyicene araştır. Bilmediğin bir detay varsa sor veya araştır. Karşılaştır ve al. Daha sonra 'Keşke öbürünü alsaydım' deme.

Benim Amacım Oyun Arkadaşlar Ve Neredeyse Bir Profesyonel Bir Oyuncuyum o yüzden sizce 60hz mi 75hz mi 1ms mi 5ms mi aradaki farkları anlar mıyım bu sorulara cevap ve güzel monitör önerisi arıyorum.
Birde sizce gtx 1050 ti için 21.5 inch mi daha iyi olur 24 inch mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı