Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 17 Ağustos 2020 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ryzen 5 2600X. Genişletmek için tıkla... Sisteminizde bir sorun olabilir çünkü birçok video var onunla ilgili. Umut 77 dedi: Bazıları yanlış, mesela Valorant Ultra ayarlarda 34 FPS alacak bir kart değil GTX 1050 Ti, en az 100-200 arası FPS alır. Genişletmek için tıkla... Az mı yazmışlar diyosunuz yani anlayamadım? Ama 100 almaz gibime geliyor Ultra'da.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ryzen 5 2600X. Genişletmek için tıkla... Sisteminizde bir sorun olabilir çünkü birçok video var onunla ilgili. Umut 77 dedi: Bazıları yanlış, mesela Valorant Ultra ayarlarda 34 FPS alacak bir kart değil GTX 1050 Ti, en az 100-200 arası FPS alır. Genişletmek için tıkla... Az mı yazmışlar diyosunuz yani anlayamadım? Ama 100 almaz gibime geliyor Ultra'da.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #12 hakantalhaklcarslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O videonun üzerinden 4 yıl geçti onun üzerine bir sürü güncelleme aldı oyun ve şu an 1050 Ti ile en üst ayarlarda oynayamıyorsunuz bile neredeyse.
hakantalhaklcarslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O videonun üzerinden 4 yıl geçti onun üzerine bir sürü güncelleme aldı oyun ve şu an 1050 Ti ile en üst ayarlarda oynayamıyorsunuz bile neredeyse.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: O videonun üzerinden 4 yıl geçti onun üzerine bir sürü güncelleme aldı oyun ve şu an 1050 Ti ile en üst ayarlarda oynayamıyorsunuz bile neredeyse. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek ayarlar 1080P çözünürlük 40 FPS civarı alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hamza Ensar Sağlam dedi: O videonun üzerinden 4 yıl geçti onun üzerine bir sürü güncelleme aldı oyun ve şu an 1050 Ti ile en üst ayarlarda oynayamıyorsunuz bile neredeyse. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En yüksek ayarlar 1080P çözünürlük 40 FPS civarı alıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #14 Fark ettinizmi bilmiyorum ama arada bir drop giriyor. Ama düşünmeye başladım benim ekran kartımda sıkıntı olduğunu.
Fark ettinizmi bilmiyorum ama arada bir drop giriyor. Ama düşünmeye başladım benim ekran kartımda sıkıntı olduğunu.
Umut 77 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #15 sw2ndlee dedi: Sisteminizde bir sorun olabilir çünkü birçok video var onunla ilgili. Az mı yazmışlar diyosunuz yani anlayamadım? Ama 100 almaz gibime geliyor Ultra'da. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne var ne yok hepsi en yüksekte yine de 100 FPS'in altında inmedi.
sw2ndlee dedi: Sisteminizde bir sorun olabilir çünkü birçok video var onunla ilgili. Az mı yazmışlar diyosunuz yani anlayamadım? Ama 100 almaz gibime geliyor Ultra'da. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne var ne yok hepsi en yüksekte yine de 100 FPS'in altında inmedi.
Edımm Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 17 Ağustos 2020 #16 sw2ndlee dedi: Arkadaşlar, i5 3470, GTX 1050 Ti ve 8 GB RAM'li sistemde ortalama bu FPS'leri alacağım gözüküyor. Doğru mudur acaba? Bu arada bu sonuçlar 1080P. 720P monitörüm var. FPS yükselir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Can you run it sayfasında bu FPS degerleri gözükmüyor nereden bakabiliriz acaba?
sw2ndlee dedi: Arkadaşlar, i5 3470, GTX 1050 Ti ve 8 GB RAM'li sistemde ortalama bu FPS'leri alacağım gözüküyor. Doğru mudur acaba? Bu arada bu sonuçlar 1080P. 720P monitörüm var. FPS yükselir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Can you run it sayfasında bu FPS degerleri gözükmüyor nereden bakabiliriz acaba?
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 17 Ağustos 2020 #17 Umut 77 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne var ne yok hepsi en yüksekte yine de 100 FPS'in altında inmedi. Genişletmek için tıkla... Yani bu sonuçlar kağıt üzerinde tahmini puanlar değil mi benim attığım fotoğraflar?
Umut 77 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne var ne yok hepsi en yüksekte yine de 100 FPS'in altında inmedi. Genişletmek için tıkla... Yani bu sonuçlar kağıt üzerinde tahmini puanlar değil mi benim attığım fotoğraflar?
Umut 77 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #18 sw2ndlee dedi: Yani bu sonuçlar kağıt üzerinde tahmini puanlar değil mi benim attığım fotoğraflar? Genişletmek için tıkla... Bazıları doğru iken bazıları yanlış.
sw2ndlee dedi: Yani bu sonuçlar kağıt üzerinde tahmini puanlar değil mi benim attığım fotoğraflar? Genişletmek için tıkla... Bazıları doğru iken bazıları yanlış.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 17 Ağustos 2020 #19 Edımm dedi: Can you run it sayfasında bu FPS degerleri gözükmüyor nereden bakabiliriz acaba? Genişletmek için tıkla... Bottleneck calculator diye arat Google'a kendi sistemini yaz oraya orada birkaç oyunun FPS'i yazıcak o yerin altında bir yazı var oradan görürsünüz.
Edımm dedi: Can you run it sayfasında bu FPS degerleri gözükmüyor nereden bakabiliriz acaba? Genişletmek için tıkla... Bottleneck calculator diye arat Google'a kendi sistemini yaz oraya orada birkaç oyunun FPS'i yazıcak o yerin altında bir yazı var oradan görürsünüz.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #20 Hamza Ensar Sağlam dedi: Fark ettinizmi bilmiyorum ama arada bir drop giriyor. Ama düşünmeye başladım benim ekran kartımda sıkıntı olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bu videolarda overclock yapılmış olabilir veya RAM daha farklı olabilir.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Fark ettinizmi bilmiyorum ama arada bir drop giriyor. Ama düşünmeye başladım benim ekran kartımda sıkıntı olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bu videolarda overclock yapılmış olabilir veya RAM daha farklı olabilir.