GTX 1050 Ti için eski driver kullanmak sorun yaratır mı?

egedurden

Picopat
Daha fazla  
Selam. 1050 Ti kullanıyorum ve önerilen driverı NVIDIA'nın v472.12 WHQL sürümü ama ben son sürümü kullanıyorum ve arada neredeyse 4 yıl var ama ekran kartı eski ve güncelleme desteği kesildi diye sorun olmaz diye düşünüyorum. FPS'im düşer mi, artar mı, yararlı olur mu?

Çok uzun zamandır herhangi bir değişiklik yapılmayan bir sürücü. Bir değişim olmayacaktır. Denemenizle alakalı bir sorun da olmayacaktır tabii.

Peki hala tüm programlar açılacak mı Football Manager 24e girdiğimde driver güncel değil diyor problem yapmıyor fakat diğer uygulamarlarda sorun çıkar mı (5 dakika önce NVIDIA'nın v472.12 WHQL sürümünü kurdum.)

Peki hala tüm programlar açılacak mı Football Manager 24e girdiğimde driver güncel değil diyor problem yapmıyor fakat diğer uygulamarlarda sorun çıkar mı (5 dakika önce NVIDIA'nın v472.12 WHQL sürümünü kurdum.)

Günümüz oyunlarında sıkıntı yaşamazsınız. Ancak gelecekte çıkacak oyunlarda veya Online oyunlarda (örneğin LoL sık sık güncelleme alıyor ve bu güncellemelerden birinde DirectX 9 desteğini kaldırdılar) ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Günümüz oyunlarında sıkıntı yaşamazsınız. Ancak gelecekte çıkacak oyunlarda veya Online oyunlarda (örneğin LoL sık sık güncelleme alıyor ve bu güncellemelerden birinde DirectX 9 desteğini kaldırdılar) ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Şu anda kurduğum DirectX 9 değil galiba bir bakayım. DirectX 11 diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı