GTX 1050 Ti için FM2+ işlemci önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Retse

Megapat
Daha fazla  
AMD Athlon II X4 860K düşünüyorum. YouTube da GTX 1050Ti ve 860k ile yapılan performanslarda GPU gücünün 100%'ü de kullanıyordu. Şuan ki A8 7600 işlemcim bunu yapamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? A10 serisinden APU alsam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım sadece APU ve türevlerini desteklediği için yapabileceğim bir şey yok ne yazık ki 1151 soket anakart alsam, şimdi RAM'leri, işlemciyi ve anakartı satmakla uğraşacağım. Satmakla kalmayıp bir de para ekleyip tekrar sistem kuracağım. Bana zahmetli geliyor. Öneriniz var mı?

A10 işlemci alacağına yeni bir İşlemci Ram ve Anakart al.

Bütçem sınırlı. Alım satım işleriyle uğraşmak da istemiyorum ama düşünmeye başladım. Pentium işlemci ile GPU'mun 100%ünü kullanamam. İşlemci isteyen oyunlarda performansı düşüyor. Hem RAM'lerim DDR3. Hangi ucuz işlemci bu karta darboğaz yapmaz ?

X4 860K G4560'dan daha iyi değil. İkinci el i5 ve H81m-K alabilirsin.

İkinci el alışveriş yapmaya pek güvenemiyorum. Garantisi yok. A10 7870k'nın ekran kartımı kaldıracağını düşünüyorum. Siz ?

X4 880K Türkiye'de bulunabilseysi senin için harika olurdu. Artık ne bulursan onu alacaksın, X4 880K ve X4 870K bulmak zor, o yüzden 860'dan başka seçeneğin yok. APU sakın alma, çünkü; 860K zaten en güçlü APU'ya eş değer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı