GTX 1050 Ti için FM2+ işlemci önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@GCN

Yorumumu düzenleyemedim, çift post için özür dilerim. CS:GO Comp. girdim ve CPU 68-79 arası gücünü kullanıyor. Ekran kartı ise sadece 20 ila 35 arası. Bu darboğazı azaltmak için X4 II 860K alınmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer CPU toplam kullanımı %100 değilse darboğaz yoktur. Senin yeni işlemci almana gerek yok, yazılımsal bir takım sorunların var. Zaten CS:GO ve LOL kronik sorunları olan oyunlar.

GTX 960, GTX 1050 Ti ile aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

a8 7600 gtx 1050 ti - YouTube
a8 7600 gtx 960 - YouTube
a8 7600 r9 380 - YouTube

Darboğaz yoksa GPU neden gücünü kullanamıyor ? Neden %25, neden %70 değil ? Bunun sebebi oyunla alakalı mı acaba ?

Sorunun PSU olma ihtimali kaç ?

Yeni bir konu açmak istemedim, darboğaz yaşıyorum. GTA San Andreas Multi-Player oynarken bile sıkıntı yaşıyorum. GPU'm %10 kullanıyor, CPU ise %50 - %40 civarlarında. İşlemci önerilerinizi veya tavsiyelerinizi istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…