GTX 1050 Ti için işlemci önerisi

Kintana

Hectopat
Merhaba, GTX 1050 Ti ekran kartım var. Şu an kullandığım işlemci R5 1500X. Ryzen işlemci istiyorum, bu işlemciden daha iyi ve geleceğe yatırım olarak ne alabilirim? Bu alacağım işlemci RTX 3060 Ti ile de güzel çalışabilsin. Ben şu anki ekran kartımla da götürebilsin istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz ne kadar?

Bütçen bir tık daha varsa Ryzen 5 5600x eğer yoksa Ryzen 5 3600x.

Ryzen 9 5900X.

Bütçeniz ne kadar?

Bütçen bir tık daha varsa Ryzen 5 5600x eğer yoksa Ryzen 5 3600x.
Bütçen ve anakartın nedir?
Bütçen ve tüm sistem parçaların nedir? 5600X önerip gitmek kolay iş ancak sisteminde kalite eksikliği olan veya güçlendirme ihtiyacı olan başka parça varsa onları da göz ardı etmeden halletmek lazım.
Bütçem fark etmez ama fiyat performans olursa süper olur. Anakartım Gigabyte ab 350 gaming.

Yazdığın konuyu okurken ne istediğini bilmediğin fikrine kapıldım. Muhtemelen sana cevap verenlerde yine bir halt bilmeden cevap verecekler. Bütçe yok, çözünürlük belirtilmemiş, oynanılan oyunlar bilinmiyor, kaç FPS istenildiği bilinmiyor, mevcut sistem bilinmiyor. Önce bunları listeleyin, ondan sonra tecrübem dahilinde öneri vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…