GTX 1050 Ti İçin Kasa Önerisi

Ben olsam kasa ve PSU tercihimi farklı yapardım. Özellikle VX serisi aktif PFC bile değil. İlla Aerocool alacaksanız V2X alın. Onlar aktif PFC.
Hocam siparişi verdim ama eğer büyük bi sıkıntı çıkartıcaksa iptal edip değiştirebilirim? Psu bana nasıl bir sıkıntı çıkartabilir ki?

PSU sistemdeki en önemli parçadır diyebiliriz. Çünkü elektrik yani. Ne kadar kaliteli o kadar iyi. Bir sorun çıkmayacak olsa bile eşeği sağlam kazığa bağlamakta fayda var. Kaliteli PSU almak her zaman en doğrusudur. En basitinden SSD kullanıcıları elektrik arızalarında kötü PSU kullanıyorlarsa zararlı çıkabiliyorlar.

O anlamda demedim hocam. zaten adı şanı duyulmamış kötü bir psu satın almadım. Bütçeme uygun fiyat performans seçmeye çalıştım. Benim sorduğum aldığım psu bana nasıl bir sorun çıkartır? Kötü bir model mi?

Nagas 400W AO400 Güç Kaynağı 80+ Bronz Aktif PFC

Bu daha mı iyi olurdu?

2. sayfada göndermiş olduğunuz sistem parçalarını hangi siteden topladınız? Fiyatlar çok uygun gözüküyor.

2. sayfada göndermiş olduğunuz sistem parçalarını hangi siteden topladınız? Fiyatlar çok uygun gözüküyor.
sinerji'den topladım. 2. kere bilgisayar topladım ordan. İlk aldığımda da hiç bir sıkıntı olmamıştı.

Paylaştığınız güç kaynağını bilmiyordum. Aopen markasının ürünü olduğu söylenmiş ancak tek başına marka değil. Çin malı, güvenmeyin diyenler olmuş. Aklıma yine eşeği sağlam kazığa bağlamak deyimi geliyor.

High Power diğerlerinden daha kalitelidir genel olarak. Tam modele ait yorum yapamıyorum çünkü bağlantım şu saatlerde aşırı yavaş. Bütçenizi arttırma şansınız olursa bir tık üstlere de bakmanızı öneririm.

Hocam fiyatlar birbirine çok yakın. 10 20 lira oynuyor. Sadece siparişi iptal edip psu değiştirip tekrar sipariş vermeme değer mi? Onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…