GTX 1050 Ti İçin Monitör Önerisi

Kaan Topal

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum ama hiç bir yerde kaç Hz olduğu adına bir bilgi verilmemiş, gereksiz yere 144Hz bir monitöre para vermek istemiyorum malum 1000TL'den başlıyor, sizce 60Hz bir monitör yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartlarında böyle bir şey yok, monitörün desteklediği kadar performans sunar. Oyundan ekstra zevk alabilmek istiyorsanız 144 Hz monitör alabilirsiniz, bunun dışında 60 Hz yeterlidir.

Dijital sinyal destekli bütün monitörleri gtx 1050ti'ye bağlayabilirsiniz. Lakin mevcut bir monitörünüz yoksa ve kartı da almadıysanız Rx 470+Freesync özellikli bir monitör alırsanız çok daha güzel bir deneyim elde edersiniz. Benzer Nvidia teknolojisine sahip monitörler 1200-1300 TL'dir başlarken Freesync monitörler 500-600 TL'den başlıyor. Freesync nedir öğrenmek için YouTube'de birkaç video izleyebilirsiniz.

Dijital sinyal destekli bütün monitörleri gtx 1050ti'ye bağlayabilirsiniz. Lakin mevcut bir monitörünüz yoksa ve kartı da almadıysanız Rx 470+Freesync özellikli bir monitör alırsanız çok daha güzel bir deneyim elde edersiniz. Benzer Nvidia teknolojisine sahip monitörler 1200-1300 TL'dir başlarken Freesync monitörler 500-600 TL'den başlıyor. Freesync nedir öğrenmek için YouTube'de birkaç video izleyebilirsiniz.
G sync monitörler o fiyatında üstünde bir fiyatta.
GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum ama hiç bir yerde kaç Hz olduğu adına bir bilgi verilmemiş, gereksiz yere 144Hz bir monitöre para vermek istemiyorum malum 1000TL'den başlıyor, sizce 60Hz bir monitör yeterli olur mu?
1050 ti için 60 hz yeterlidir. Fazlası gereksiz. ( belki 75 hz ). Turnuva oyuncusu iseniz o ayrı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı