GTX 1050 Ti için Monitör Önerisi

Freesync var diye NVIDIA ekran kartı kullanamayacak değilsiniz. En azından AMD kart alacak olursanız altyapı olur elinizde. Monitör dediğimiz şey sürekli değişmiyor nasılsa.

Monitör de gayet güzel. Bu aralar viewsonic monitörlerde indirim var. Ben de ekran kartı alacaktım ama monitör fırsatını kaçırmak istemedim. Video işleriyle uğraştığım için SMHD yani IPS panel tercih ettim ama oyun monitörleri de şuan çok avantajlı.

Freesync var diye NVIDIA ekran kartı kullanamayacak değilsiniz. En azından AMD kart alacak olursanız altyapı olur elinizde. Monitör dediğimiz şey sürekli değişmiyor nasılsa.
Bakın konuya farklı yerden yaklaşmayın ben orada nVidia ekran kartı ile "FreeSync teknolojisini kullanamazsınız.." demişim siz "..kart kullanmayacak mıyız?" demişsiniz. Sadece AMD FreeSync destekli monitör yerine nVidia G-Sync destekli monitör önermişim hepsi bu. Ve şu da var arkadaş GTX 1050 TI için öneri istemişse demek oluyor ki ya kartı satın almış ya da tercihini GTX 1050 TI'dan yana kullanmış demektir.

Yanlış anladıysam kusura bakmayın ama ben attığınız monitörlerde G-Sync desteği göremedim. Dediğiniz destek varsa dediğiniz mantıklı ama aynı paraya ne G-Sync ne de Freesync olmayan bir monitör almak mantıklı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…