GTX 1050 Ti için monitör önerisi

Laniakeea

Kilopat
Daha fazla  
R7 1700 ve GTX 1050Ti için monitor arıyorum, profesyonel olmasına gerek yok. Akakçe sitesinden filtrelerden Full HD'yi seçip bile söyleyebilirsiniz, neye göre seçeceğimi bilmediğim için buraya geldim. G-Sync monitörler aşırı pahalı olduğu için düşünemiyorum zaten İlerde sistemi GTX 1060'a upgrade edeceğim, ona da layık olsun yani En fazla CS oynarım, video editlerim. 400 civarına çıkılabilir değecekse çünkü o seviyeye kadar çoğu aynı. Hemen tavsiyelerinizi bekliyorum yarın sipariş edeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 1080 pixel monitörler 400 den başlıyor Asus VP228TE al 500 civarı bulabilirsin.

Zaten 1080 pixel monitörler 400 den başlıyor Asus VP228TE al 500 civarı bulabilirsin.
Hocam DVI HDMI arasında çok fark var mıdır 50tl lik bir fark CSGO'da yada video editlerken hissedilebilecek bir fark?

hdmi 60 hz 1920x1080 özelliklerinde bir monitör işinizi rahatlıkla görür büyüklüğe göre fiyatı değişiklik gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…