GTX 1050 Ti için Monitör Tavsiyesi

Asetra

Megapat
Yer
Hatay/İskenderun
Şu an hazırda kullandığım bir monitör var. Yeni sayılır aslında da değiştirmek veya çift ekran yapmak gibi bir isteğim var önceden çift ekran kullanıyordum çok rahat oluyordu benim için.
Ben bunu almayı düşündüm ama bilemedim. FreeSync olayı falan varmış galiba tam hakim değilim bu konulara. Beni hem bu konu hakkında anlaşılabilecek şekilde bilgi verip hem de bu fiyat segmentinde bir monitör tavsiyesinde bulunabilirseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör konusunda her zaman önerimdir, günümüz ürünlerinde hemen hemen aynı teknolojiler var. (Flicker free, low blue light, vs. vs.)

Monitörü bakarak görerek alınız, benim tercihimde sizin gibi 21.5" den yana olurdu. Bana daha doğal geliyor büyüklük olarak.

ASUS 21.5" VP228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

AOC tercihiniz olmaz ise, ASUS markasında aynı segmentten bu ürüne bakabilirsin.

75 Hz'e kadar yenileme hızı desteği var.
Evet, ama o tazeleme hızını daha düşük çözünürlüklerde kullanabiliyorsun. 1080P'de yani doğal çözünürlükte 60 Hz elde edebiliyorsun. Ancak OC ile 75 Hz'e çıkartabilirsin.

Evet, ama o tazeleme hızını daha düşük çözünürlüklerde kullanabiliyorsun. 1080P'de yani doğal çözünürlükte 60 Hz elde edebiliyorsun. Ancak OC ile 75 Hz'e çıkartabilirsin.
Biliyorum zaten, çünkü bir arkadaşta senin kullandığın özelliğe sahip bir Monitör vardı eskiydi. Çözünürlüğü 1600x900'de 60 Hz'de çalıştırıyor, fakat 75 Hz'i 1280x720 çözünürlükte çalıştırıyordu.

Düşündüğünüz monitörü de alabilirsiniz. Kullanan birçok kişi memnun.

Düşündüğün monitör var ama TN panel. Önerdiğim monitörün yanından bile geçemez. MS değerine takılma. Aradaki farkı anlaman imkansız ötesi. Ama emin ol aradaki panel farkını çok iyi anlarsın. GTX 1050 Ti için 75 Hz gereksiz zaten dostum. 60 Hz yeter.

Senin önerdiğin monitörü alıyorum o zaman yakın zaman da siparişi geçerim. Teşekkürler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…