GTX 1050 Ti için monitör tavsiyesi

Huskerhero

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba, mevcut monitörümde sıkıntılar olduğu için güzel bir monitör almayı düşünüyorum. Özellikle yeni çıkan, güncel ve 1ms 144Hz monitör düşünüyorum, bütçemi de 1500-1600 TL’ye kadar çıkarabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Viewsonic VX2457-MHD 23.6" 1ms 75hz (Analog+HDMI+Display) Fiyatı indirimle 499 TL'ye almıştım, paran cebinde kalır. 2K 144 Hz önerecektim lakin bütçe aralığında bulamadım.
Sosyalde çok dolaştım ve bir çok şey okudum ve aklımda şöyle bir soru işareti kaldı; GTX 1050 Ti her oyunda 144FPS’den fazla vermiyeceği için 144Hz almam gereksiz mi? Sizde oyüzden mi 75Hz tavsiye ettiniz?

Samsung LC27FG73 var. Pubg’yi 80 ila 110 arası oynuyorum. Monitör herhangi bir kasma, rahatsız edici bir görüntü ve donma yapmıyor. Akıcı şekilde oynatıyor. Samsung düşünebilirsin tasarım ve performans çok güzel.

Samsung LC27FG73 var. Pubg’yi 80 ila 110 arası oynuyorum. Monitör herhangi bir kasma, rahatsız edici bir görüntü ve donma yapmıyor. Akıcı şekilde oynatıyor. Samsung düşünebilirsin tasarım ve performans çok güzel.

Tesekkur ederim, merak ettigim bir konuydu. Monitörede baktım gayet güzel fakat 1.900₺ civarında, okadar para vermek istemiyorum, Vatanda indirime girdiği taktirde alınabilir.

Tesekkur ederim, merak ettigim bir konuydu. Monitörede baktım gayet güzel fakat 1.900₺ civarında, okadar para vermek istemiyorum, Vatanda indirime girdiği taktirde alınabilir.

LC24FG70 bakabilirsin ben bu model için konuşmuştum kullandığı sistem aynı sadece boyut farklı. Yanlış hatırlamıyorsam 1550 TL civarı olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı