GTX 1050 Ti için NVIDIA ayarları tavsiyesi

Alamut Harameyn

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar ben oyun oynarken güzel bir görüntü istiyorum. Uzağa baktığımda karıncalanma olamasını istemem. Veyahutta genel görünümde pürüssüz bir ekran severim. Kısaca NVIDIA ayarlarından bunu en iyi şekilde nasıl yaparım? 1050 Ti kartım var.

NVIDIA denetim masasından "Görüntü ayarlarını ayarla" > "Benim tercihlerimi kullan" > "Performans" ayarına çekin.
Ardından 3D ayarları kısmına gelip
Maksimum kare hızı > Kapalı
Güç yönetimi modu > Maksimum performans
Birden çok kareli örneklenmiş kenar yumuşatma > Açık
Bağlantılı Optimizasyon > Açık
Düşey senkronizasyon ve Maksimum kare hızı ayarları > Kapalı
yaptıktan sonra en yüksek performansı alacaksınız. Grafik konusunda daha önemli olan oyun içi ayarlarınızdır. Ekran kartı ayarlarından fulle çekseniz bile oyun ayarlarınız düşük olursa çok büyük artış görmezsiniz. Ama ekran kartı ayarlarınızı en iyi performansa odaklı şekilde yapıp oyun ayarlarınızı yüksekte tutarsanız çok daha iyi görüntü kalitesinde oyun oynayabilirsiniz.

NVIDIA denetim masasından performans ayarına çekin.
Ardından 3D ayarları kısmına gelip.
Maksimum kare hızı > kapalı.
Güç yönetimi modu > maksimum performans.
Birden çok kareli örneklenmiş kenar yumuşatma > açık.
Bağlantılı optimizasyon > açık.
Düşey senkronizasyon ve maksimum kare hızı ayarları > kapalı.
Yaptıktan sonra en yüksek performansı alacaksınız. Grafik konusunda daha önemli olan oyun içi ayarlarınızdır. Ekran kartı ayarlarından Full'e çekseniz bile oyun ayarlarınız düşük olursa çok büyük artış görmezsiniz. Ama ekran kartı ayarlarınızı en iyi performansa odaklı şekilde yapıp oyun ayarlarınızı yüksekte tutarsanız çok daha iyi görüntü kalitesinde oyun oynayabilirsiniz.

Çok çok teşekkürler bu performans ayarlarını biliyorum ve böyle. Lakin ben bunların dışındaki kalite odaklı ayarları arıyorum. Zaten PUBG Lite Ultra'da oynuyorum.

Çok çok teşekkürler bu performans ayarlarını biliyorum ve böyle. Lakin ben bunların dışındaki kalite odaklı ayarları arıyorum. Zaten PUBG Lite Ultra'da oynuyorum.
Görüntü ayarlarını ayarla kısmından kaliteye çekebilirsiniz. Onun dışında 3D ayarlarını yönet kısmında da birkaç kalite ayarı var. Onları yapabilirsiniz başka bir seçenek yok zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı