G GeraltOfRivia1490 Femtopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2 7 Temmuz 2020 #1 Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB. RAM: 16 GB. İşlemci: Intel Core i5 7300HQ 2.5 GHz. Arkadaşlar bu sistemde oynayabileceğim aksiyon tarzı güzel oyunlar tavsiye eder misiniz? Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2020
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB. RAM: 16 GB. İşlemci: Intel Core i5 7300HQ 2.5 GHz. Arkadaşlar bu sistemde oynayabileceğim aksiyon tarzı güzel oyunlar tavsiye eder misiniz? Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Cruslan Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.415 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2020 #2 Oynamadıysanız Max Payne serisini oynamanızı tavsiye ederim.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.204 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 7 Temmuz 2020 #3 GeraltOfRivia1490 dedi: Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB. RAM: 16 GB. İşlemci: Intel Core i5 7300HQ 2.5 GHz. Arkadaşlar bu sistemde oynayabileceğim aksiyon tarzı güzel oyunlar tavsiye eder misiniz? Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz gayet güzel. Piyasadaki çoğu oyunu oynatır. Aksiyon adı altında çok oyun var. Başka kriterleriniz yok mu?
GeraltOfRivia1490 dedi: Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB. RAM: 16 GB. İşlemci: Intel Core i5 7300HQ 2.5 GHz. Arkadaşlar bu sistemde oynayabileceğim aksiyon tarzı güzel oyunlar tavsiye eder misiniz? Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz gayet güzel. Piyasadaki çoğu oyunu oynatır. Aksiyon adı altında çok oyun var. Başka kriterleriniz yok mu?
G GeraltOfRivia1490 Femtopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2 7 Temmuz 2020 #4 imnotagamer dedi: Sisteminiz gayet güzel. Piyasadaki çoğu oyunu oynatır. Aksiyon adı altında çok oyun var. Başka kriterleriniz yok mu? Genişletmek için tıkla... Strateji oyunlarıyla pek bir aram yoktur. Daha çok aksiyon ve yarış tarzı olan oyunlara önem veririm. Önerileriniz varsa buraya yazabilirsiniz.
imnotagamer dedi: Sisteminiz gayet güzel. Piyasadaki çoğu oyunu oynatır. Aksiyon adı altında çok oyun var. Başka kriterleriniz yok mu? Genişletmek için tıkla... Strateji oyunlarıyla pek bir aram yoktur. Daha çok aksiyon ve yarış tarzı olan oyunlara önem veririm. Önerileriniz varsa buraya yazabilirsiniz.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.204 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 7 Temmuz 2020 #5 GeraltOfRivia1490 dedi: Strateji oyunlarıyla pek bir aram yoktur. Daha çok aksiyon ve yarış tarzı olan oyunlara önem veririm. Önerileriniz varsa buraya yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aksiyon derken mesela benim aklıma Just Cause 3 de geliyor. Hikaye, RPG öğeleri, uzun veya kısa sürmesi, diyalog zenginliği gibi kriterleriniz yoksa Just Cause serisi ve Wolfenstein serisine bakabilirsin. Bunlar doyurucu oyunlardır.
GeraltOfRivia1490 dedi: Strateji oyunlarıyla pek bir aram yoktur. Daha çok aksiyon ve yarış tarzı olan oyunlara önem veririm. Önerileriniz varsa buraya yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aksiyon derken mesela benim aklıma Just Cause 3 de geliyor. Hikaye, RPG öğeleri, uzun veya kısa sürmesi, diyalog zenginliği gibi kriterleriniz yoksa Just Cause serisi ve Wolfenstein serisine bakabilirsin. Bunlar doyurucu oyunlardır.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 7 Temmuz 2020 #6 Just Cause 3 Just Cause 4 Call of Duty: WWII Star Wars: Battlefront II Star Wars: Jedi Fallen Order Need for Speed: Undercover Far Cry 5
Just Cause 3 Just Cause 4 Call of Duty: WWII Star Wars: Battlefront II Star Wars: Jedi Fallen Order Need for Speed: Undercover Far Cry 5
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 8 Temmuz 2020 #7 Titanfall 2.