GTX 1050 Ti için PSU önerisi

neyzen mona

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam, 1050 Ti ekran kartı, B250M-PRO VD anakart, HyperX 2400MHz 8 GB RAM'lik kasama Power Supply düşünüyordum ve buraya yazdım. Değerli forum üyeleri bana hep 80+ bronz sertifika önerdi. Sizce 80+ gümüş sertifika mı almalıyım yoksa bronz sertifika mı almalıyım?

Ek olarak da kaç Watt almalıyım? İleride parça yenilersem yine de beni kurtarabilecek bir Power Supply olması durumunda önerileriniz neler olur?

Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler.

Normalde minimum düzeyde 400-450W yeterli olacaktır ama olur da gelecekte güncelleme yapmak isterseniz diye 500W-600W aralığında bir PSU alabilirsiniz. Bu sayede diğer parçaları değişmek istediğinizde tekrar PSU düşünmeniz gerekmez

80+ sertifikası özellikle dandik PSU'lar için önemli. Ama kaliteli markalarda olmazsa olmaz değil. Size 450W yetecektir. GTX 1050 Ti önerilen 300W. İşi garantiye alıp 450W almalısınız.

Corsair CV550W 80+ Önerebilirim.

80+ sertifikası özellikle dandik PSU'lar için önemli. Ama kaliteli markalarda olmazsa olmaz değil. Size 450W yetecektir. GTX 1050 Ti önerilen 300W. İşi garantiye alıp 450W almalısınız.

Dandik PSU'larda neden önemli?

En kötü topoloji olan grup düzenlemesi ve ACRF kullanılsa bile 80+ Bronze'a kadar çıkılabiliyor.

Dandik PSU'larda 80+ önemli diye bir olay yok.

Normalde minimum düzeyde 400-450W yeterli olacaktır ama olur da gelecekte güncelleme yapmak isterseniz diye 500W-600W aralığında bir PSU alabilirsiniz. Bu sayede diğer parçaları değişmek istediğinizde tekrar PSU düşünmeniz gerekmez.

Hocam 550Watt üstü sonraki güncellemelerde benden bir daha PSU ister mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı