Herkese selam, 1050 Ti ekran kartı, B250M-PRO VD anakart, HyperX 2400MHz 8 GB RAM'lik kasama Power Supply düşünüyordum ve buraya yazdım. Değerli forum üyeleri bana hep 80+ bronz sertifika önerdi. Sizce 80+ gümüş sertifika mı almalıyım yoksa bronz sertifika mı almalıyım?
Ek olarak da kaç Watt almalıyım? İleride parça yenilersem yine de beni kurtarabilecek bir Power Supply olması durumunda önerileriniz neler olur?
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Normalde minimum düzeyde 400-450W yeterli olacaktır ama olur da gelecekte güncelleme yapmak isterseniz diye 500W-600W aralığında bir PSU alabilirsiniz. Bu sayede diğer parçaları değişmek istediğinizde tekrar PSU düşünmeniz gerekmez
Normalde minimum düzeyde 400-450W yeterli olacaktır ama olur da gelecekte güncelleme yapmak isterseniz diye 500W-600W aralığında bir PSU alabilirsiniz. Bu sayede diğer parçaları değişmek istediğinizde tekrar PSU düşünmeniz gerekmez.