AYSİO Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 1.305 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #11 DangeriousHD dedi: Bütçenizi belirtmemişiniz ama tavsiyem budur hem geleceğe yönelik olur. Genişletmek için tıkla... Hahahahahah çok güldüm Bence de geleceğe yönelik. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilir.
DangeriousHD dedi: Bütçenizi belirtmemişiniz ama tavsiyem budur hem geleceğe yönelik olur. Genişletmek için tıkla... Hahahahahah çok güldüm Bence de geleceğe yönelik. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilir.
deathbat Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 194 9 Nisan 2018 #12 Clichy dedi: Hangisinin? Genişletmek için tıkla... Yanlış alıntılamışım ama olsun anlaşılmıştır
DangeriousHD Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 345 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #13 ÜnalAksel dedi: Teşekkürler. Şey bu arada bir sorum daha var. Bana 1150 skketli 4.nesil bir islemci söyler misiniz ? Anakartım bunları destekliyor. Bütçem en fazla 800 TL Genişletmek için tıkla... Bu işlemciyi alabilirsiniz. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Nisan 2018 DangeriousHD dedi: Bu işlemciyi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
ÜnalAksel dedi: Teşekkürler. Şey bu arada bir sorum daha var. Bana 1150 skketli 4.nesil bir islemci söyler misiniz ? Anakartım bunları destekliyor. Bütçem en fazla 800 TL Genişletmek için tıkla... Bu işlemciyi alabilirsiniz. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Nisan 2018 DangeriousHD dedi: Bu işlemciyi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...