GTX 1050 Ti için Sistem Bileşen Önerisi

ismail531

Centipat
Merhaba Sevgili Technopat Ailesi,

Ben ilk bilgisayarımı sene 2014'de almıştım, bu sene mayıs ayında bilgisayarım bozuldu. Anakartım elektriklerin gitmesi yüzünden yandı, Allahtan ekran kartıma ve harddiskime bir şey olmadı.

Şimdi bende MSI GTX GeForce 1050ti 4GB Ekran Kartı var aşağıdaki;

c0.png

Benim eski bilgisayarımda Intel Core i3 4190 işlemci vardı ve darboğazdan PUGB'yi doğru düzgün oynayamıyordum. Şimdi bizim kredi borcumuz var ben kafamda bir sistem yaptım oda şöyle;

AMD Ryzen 3 1200;
Screenshot_1.png

Kullanacağım Anakart;
Screenshot_2.png

Kullanacağım RAM;
Screenshot_3.png

Kullanacağım Güç Kaynağı ve Kasa (Kasanın içinde güç kaynağı geliyor);

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Ben ileriye dönük bi güç kaynağı aramıyorum, bu güç kaynağı bu sistemi çalıştırmak için yeter mi? Ben bu bilgisayarı 2021'e kadar kullanacağım, daha sonra 2021'de bizim kredi borcu bitince komple, tekrar güzel bir PC alacağım, Yeni anakart, yeni işlemci, yeni ekran kartı, yeni RAM vs.. O yüzden ben sadece 2021'e kadar evde boş boş sıkılmamak için bu sistemi almak istiyorum..

Ekran kartım ile işlemcim eski işlemcim gibi sık darboğaz yapmaz değil mi?
Alacağım bu güç kaynağı sistemime yeter mi? Sizlerden gelen cevapları bekliyorum sipariş vermek için 🙂

Dosya Ekleri

• v2-84475-5_medium.jpg
    v2-84475-5_medium.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
A320m in bir geleceği yok denilebilir. B450M HDV önerim olur. Ryzen 3 1200 yeterli söylediğim anakartı alırsan, 3.8 GHZ hızlarına çok rahat bir şekilde stok fan ile çıkabilirsin. O kasa çok hafif pek sağlam bir kasa değil bilgin olsun. Dark N5 bakabilirsin çok iyi kasadır en azından hava konusun da. Güç kaynağı güzel Aerocool VX500 modeli seçilebilir ayrı ayrı kasa +psu alma imkanın var ise çok güzel ikili olurlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı