GTX 1050 Ti için sistem toplama

migration

Megapat
Selamlar. Elimde GTX 1050 Ti 4 GB mevcut. AMD FX 6300 ile darboğaz yapıyordu ben de değiştirmeye karar verdim. Hatta RAM falan DDR3 ve 8 GB 800 MHZ. Ben de şunları almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım.

Mevcut PSU: 500W
Ekran Kartı: GTX 1050 Ti 4 GB ( Elimde var yeni aldım. Başka ekran kartı al yazmayın.)

İşlemci: i5 6600k 3.5 - 3.9 GHZ 6M ( 995 TL )
RAM: Kingston 16GB (2x8GB) HyperX DDR4 2133MHz ( 574 TL)
Anakart: GIGABYTE H110M GAMING 3 Intel 1151 DDR4 2133Mhz VGA&HDMI Anakart (304 ₺)

Bütçem: 1800 TL aşmasa iyi olur. Aşarsa da 100-150 lira falan olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Anakart biraz daha iyi tutulabilir. Arkadaş OC hastası değil ise X ibareli işlemci almasını gerek duymuyorum.

Son düzenleme:
PC tamamen oyun için olacak. Oyunlar için seçtikleriniz uygun mu ?

R5 1400'ün üstüne pek gerek yok, arkadaşın bütçesine göre en F/P ürün o olur. O anakartın da hiçbir sıkıntısı yok, neden daha iyi tutulsun anlamadım.

@Frosa Neden etiketlenmemeyi her seferinde bu kadar büyük bir sorun haline getiriyorsun ki? Hemen hemen her mesajın altında uzun zamandır bundan yakındığını görüyorum, bir süre sonra rahatsızlık veriyor bence, ayrıca genellikle aynı kişiye (Neko) söylüyorsun, rahatsız hissedip de nezaketen belirtmiyor olabilir.

Paşalar gibi oynarsın oyununu. @migration

Evet haklısın, beni de rahatsız etti. Kusura bakmayın. Ben OC hastası olmadıkça X işlemcilerden alınmaması taraftarıyım, sizin fikriniz nedir peki?

Bütçesine göre en F/P ürün o olur. Dediğin şey arkadaşın önerdiği mi ? AMD işlemciler her zaman İntel'e göre daha az FPS aldıklarını söylerler ama ...

Bütçesine göre en F/P ürün o olur. Dediğin şey arkadaşın önerdiği mi ? AMD işlemciler her zaman İntel'e göre daha az FPS aldıklarını söylerler ama ...
Önemli olan 2-3 FPS değil, önemli olan yükseltmeye açık olmasıdır ki, AMD AM4 platformu bu konuda hayli iddialı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…