P pythonx Hectopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2017 #1 Tamamen oyun için olacak. Video düzenlemeriyle işim yok. Kartım GTX 1050 Tİ Gaming X. Aşağıda ekran görüntülerini attım hangisini almalıyım ? Tekrar söylüyorum sadece oyun için. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2017
Tamamen oyun için olacak. Video düzenlemeriyle işim yok. Kartım GTX 1050 Tİ Gaming X. Aşağıda ekran görüntülerini attım hangisini almalıyım ? Tekrar söylüyorum sadece oyun için.
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Eylül 2017 #2 GTX 1050 Ti için öyle yüksek uçlu bir işlemci almana gerek yok. Ryzen 3 veya i3 serisinden bir işlemci tercih edebilirsin.
GTX 1050 Ti için öyle yüksek uçlu bir işlemci almana gerek yok. Ryzen 3 veya i3 serisinden bir işlemci tercih edebilirsin.
P pythonx Hectopat Katılım 29 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2017 #3 Evie Frye dedi: GTX 1050 Ti için öyle yüksek uçlu bir işlemci almana gerek yok. Ryzen 3 veya i3 serisinden bir işlemci tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Farkındayım. Ben ilerde ekranı değiştirme olasılığım olduğu için biraz yüksek alıyorum.
Evie Frye dedi: GTX 1050 Ti için öyle yüksek uçlu bir işlemci almana gerek yok. Ryzen 3 veya i3 serisinden bir işlemci tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Farkındayım. Ben ilerde ekranı değiştirme olasılığım olduğu için biraz yüksek alıyorum.
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Eylül 2017 #4 pythonx dedi: Farkındayım. Ben ilerde ekranı değiştirme olasılığım olduğu için biraz yüksek alıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyleyse Ryzen 5 1600 öneriyorum.
pythonx dedi: Farkındayım. Ben ilerde ekranı değiştirme olasılığım olduğu için biraz yüksek alıyorum. Genişletmek için tıkla... Öyleyse Ryzen 5 1600 öneriyorum.