4 414558 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 916 Çözümler 5 19 Ocak 2022 #1 GTX 1050 Ti kullanıyorum. Hep NVIDIA Experience'da güncellemeler geliyor. Oyunlara DLSS - RTX falan diyor. Benim ekran kartı için hiçbir şey yok. Güncellemeli miyim yoksa gereksiz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2022
GTX 1050 Ti kullanıyorum. Hep NVIDIA Experience'da güncellemeler geliyor. Oyunlara DLSS - RTX falan diyor. Benim ekran kartı için hiçbir şey yok. Güncellemeli miyim yoksa gereksiz mi?
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.277 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #2 414558 dedi: GTX 1050 Ti kullanıyorum. Hep NVIDIA Experience'da güncellemeler geliyor. Oyunlara DLSS - RTX falan diyor. Benim ekran kartı için hiçbir şey yok. Güncellemeli miyim yoksa gereksiz mi? Genişletmek için tıkla... Onları güncelleme. Onlar sanırım RTX kartlar için.
414558 dedi: GTX 1050 Ti kullanıyorum. Hep NVIDIA Experience'da güncellemeler geliyor. Oyunlara DLSS - RTX falan diyor. Benim ekran kartı için hiçbir şey yok. Güncellemeli miyim yoksa gereksiz mi? Genişletmek için tıkla... Onları güncelleme. Onlar sanırım RTX kartlar için.
gesukalyoncu Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #3 Eğer sürümünün stabil olduğunu düşünüyorsan, sana bir zorluk çıkarmıyorsa gerek olmadığını düşünüyorum.
Eğer sürümünün stabil olduğunu düşünüyorsan, sana bir zorluk çıkarmıyorsa gerek olmadığını düşünüyorum.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Ocak 2022 #4 Max Caulfield dedi: Onları güncelleme. Onlar sanırım RTX kartlar için. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle olsaydı güncelleme gelmezdi. Güncelleme yapmak önemli, geldiği an yapmaya çalışın.
Max Caulfield dedi: Onları güncelleme. Onlar sanırım RTX kartlar için. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle olsaydı güncelleme gelmezdi. Güncelleme yapmak önemli, geldiği an yapmaya çalışın.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.277 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #5 AXCHNEER dedi: Eğer öyle olsaydı gelmezdi. Güncelleme yapmak önemli, geldiği an yapmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Evet. Yanlış biliyormuşum. Ayrıca lütfen hahahayı kaldırıp üzgün yapar mısınız? Ayrıca güncelleyin bence.
AXCHNEER dedi: Eğer öyle olsaydı gelmezdi. Güncelleme yapmak önemli, geldiği an yapmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Evet. Yanlış biliyormuşum. Ayrıca lütfen hahahayı kaldırıp üzgün yapar mısınız? Ayrıca güncelleyin bence.