GTX 1050 Ti ile Cyberpunk 2077 Performansı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Ya da siz RTX 3090 zannediyorsunuz. Low ayarlarda 60 FPS almanın manası yok diyorsunuz aldığınıza şükredin şu verilere bakarak.

Cyberpunk gene 8 senelik ve Next-gen bir oyun değil, Low 60 FPS'i bile alamaycak belki de hadi aldı diyelim bir daha hiçbir oyunda 60 göremeyebilir.

Minimum 1080P için tavsiye edilen RX 470'den daha düşük bir kartınız var. 1080 Low bilmiyorum ama 720P ile daha stabil bir deneyim yaşarsınız gibime geliyor.

Hocam yanlış anlıyorsun, dediğini ilk sen yaptın. Biz sana gerçeği söylüyoruz, bilmiyorsan öğrenmek için açtın konuyu ve diretiyorsun ilginç.

Ayrıca kimse bir şey bilemez elimiz de sadece Hardware ın DRM-korumalı bozuk test sürümün de yaptıkları testler var.

Ben yanlış bir yaklaşımda bulunmadım. Siz ekran kartınızla Low ayarlarda 60 FPS alacaksam değmez gibi bir şey diyorsunuz. Ben de diyorum ki aldığınıza şükredin belki bu son 60 FPS alacağınız oyun olabilir. Arkadaşlar da yayınlanan testlere göre size fikir verdi ki yanlış fikirler değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…