S selcuk9458 Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Merhaba, bilgisayarıma 2. monitör bağlamak istiyorum. Ekran kartım 1050 Ti. Monitörümde VGA mavi çıkış yeri var ama kasamda DVI siyah çıkış var yani kasamda mavi VGA çıkış yok. Böyle bir kablo tüm işimi halleder mi? Teşekkürler. Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11 Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Merhaba, bilgisayarıma 2. monitör bağlamak istiyorum. Ekran kartım 1050 Ti. Monitörümde VGA mavi çıkış yeri var ama kasamda DVI siyah çıkış var yani kasamda mavi VGA çıkış yok. Böyle bir kablo tüm işimi halleder mi? Teşekkürler. Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11 Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #2 Halleder bizzat ben kullanyorum
S selcuk9458 Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #3 yuvacıklı dedi: Halleder bizzat ben kullanyorum Genişletmek için tıkla... Peki bu mouse takma yerinde girişi var bir de aşağıda oyle bir giriş var hangisine takacagım.
yuvacıklı dedi: Halleder bizzat ben kullanyorum Genişletmek için tıkla... Peki bu mouse takma yerinde girişi var bir de aşağıda oyle bir giriş var hangisine takacagım.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #4 selcuk9458 dedi: Peki bu mouse takma yerinde girişi var bir de aşağıda oyle bir giriş var hangisine takacagım. Genişletmek için tıkla... ben alta taktım
selcuk9458 dedi: Peki bu mouse takma yerinde girişi var bir de aşağıda oyle bir giriş var hangisine takacagım. Genişletmek için tıkla... ben alta taktım