GTX 1050 Ti ile GTX 1060 arasındaki fiyat farkına değer mi?

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 762
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
25
9.000 TL bütçe ile bu ay sonunda bir Gaming laptop almayı düşünüyorum. Önümüzdeki aylarda yoğun yurt dışı seyahatlerim olacak ve seyahatlerim sırasında bu laptop ile geceleri oyun oynamak, gündüzleri de işlerimi yapmayı düşünüyorum. GTX 1050 Ti ile GTX 1060 arasındaki performans farkı harcadığımız fiyat farkına değer mi? HP omen serisi ile ilgileniyorum. Bu seriden veya bunun dışındaki diğer markalardan önerebileceğiniz 1-2 model var mı? Monster serisi ile ilgili görüşlerinizi öğrenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sık sık yurt dışına seyahat ediyorum. Her ne kadar oyun oynamasam da bazen dizüstü bilgisayarım ile video düzenlemem gerekiyor. Bu yüzden de güçlü bir harici ekran kartı olan GS43VR 7RE model MSI bilgisayarı tercih ettim. İlk sorunuzu cevaplamak gerekirse evet, 1050 Ti ile 1060 arasındaki farka değiyor. GTX 1060, GTX 980 gücünde bir ekran kartı. Laptopta böyle bir ekran kartın sahip olmak gerçekten güzel bir duygu. HP Omen serisini deneyimleme şansım olmadı, o yüzden tavsiye edemem. Ben bugün yeni bir cihaz alacak olsam RTX ekran kartlı ve 9. nesil veya Ryzen 4000 işlemcili bir laptop alırdım. Çerçeve kenarlarına inanılmaz dikkat ederdim, artık kalın çerçeve devri sona erdi. Panel 60 Hz olmazdı, tercihen 120 Hz veya üstü olurdu ve ses kalitesine de biraz daha özen gösterirdim. Monster, fiyat performansa önem veren kullanıcıların tercih ettiği bir marka. Salt içindeki donanımlara bakıyorsanız alabilirsiniz. Ama biraz daha katma değer arıyorsanız global markalara doğru yönelmeniz gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı