CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Haziran 2022 #11 Rustin Cohle dedi: CS:GO Valorant gibi oyunlarda ömrü var daha bayağı 8 GB RAM daha eklersen o şekilde 2 yıl daha yeni çıkan oyunlarda rahat götürür. Genişletmek için tıkla... Fortnite GTA Online falan giriyorum rahatça yayın açtıracak ve video çekilecekse alırım.
Rustin Cohle dedi: CS:GO Valorant gibi oyunlarda ömrü var daha bayağı 8 GB RAM daha eklersen o şekilde 2 yıl daha yeni çıkan oyunlarda rahat götürür. Genişletmek için tıkla... Fortnite GTA Online falan giriyorum rahatça yayın açtıracak ve video çekilecekse alırım.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.796 Çözümler 26 Yer Muğla 14 Haziran 2022 #12 CLANSA dedi: Fortnite GTA Online falan giriyorum rahatça yayın açtıracak ve video çekilecekse alırım. Genişletmek için tıkla... Yayın için işlemci biraz daha iyi olması lazım ekran kartı üstünden yayın açarsanız iyi olur oyun içeriği üretmek için fena bir sistem olmaz.
CLANSA dedi: Fortnite GTA Online falan giriyorum rahatça yayın açtıracak ve video çekilecekse alırım. Genişletmek için tıkla... Yayın için işlemci biraz daha iyi olması lazım ekran kartı üstünden yayın açarsanız iyi olur oyun içeriği üretmek için fena bir sistem olmaz.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Haziran 2022 #13 Rustin Cohle dedi: Yayın için işlemci biraz daha iyi olması lazım ekran kartı üstünden yayın açarsanız iyi olur oyun içeriği üretmek için fena bir sistem olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Rustin Cohle dedi: Yayın için işlemci biraz daha iyi olması lazım ekran kartı üstünden yayın açarsanız iyi olur oyun içeriği üretmek için fena bir sistem olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.