RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Ağustos 2022 #21 yapiz dedi: Bütçeniz tam olarak nedir? 12700F ye 3060 düşük kalıyor daha iyi sistem kurulabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben azerbaycanda yaşıyorum bu bilgisayar benim bütçeme tam uygun oluyor. (sistem 40k yapıyor tl ile)
yapiz dedi: Bütçeniz tam olarak nedir? 12700F ye 3060 düşük kalıyor daha iyi sistem kurulabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben azerbaycanda yaşıyorum bu bilgisayar benim bütçeme tam uygun oluyor. (sistem 40k yapıyor tl ile)
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #22 RufatM dedi: Yok hocam ben Azerbaycan'da yaşıyorum bu bilgisayar benim bütçeme tam uygun oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ki aynı bütçeye daha iyisi toplanır diyorum. Tam sistemi yazabilir misiniz?
RufatM dedi: Yok hocam ben Azerbaycan'da yaşıyorum bu bilgisayar benim bütçeme tam uygun oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum ki aynı bütçeye daha iyisi toplanır diyorum. Tam sistemi yazabilir misiniz?
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.883 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #23 RufatM dedi: Ben yeni bilgisayar toplamak istiyorum. RTX 3060 alınır mı? Yoksa saçma mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aralarında müthiş bir fark var hem de RTX 3060 GTX 1050 Ti'ın yaklaşık, 4 katı.
RufatM dedi: Ben yeni bilgisayar toplamak istiyorum. RTX 3060 alınır mı? Yoksa saçma mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aralarında müthiş bir fark var hem de RTX 3060 GTX 1050 Ti'ın yaklaşık, 4 katı.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Ağustos 2022 #24 yapiz dedi: Bende diyorum ki aynı bütçeye daha iyisi toplanır diyorum. Tam sistemi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Azerbaycanda toplanmıyor hocam azerbaycanda çeşit az.
yapiz dedi: Bende diyorum ki aynı bütçeye daha iyisi toplanır diyorum. Tam sistemi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Azerbaycanda toplanmıyor hocam azerbaycanda çeşit az.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #25 RufatM dedi: Azerbaycan'da toplanmıyor hocam Azerbaycan'da çeşit az. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ama site ve bütçe belirtirseniz yardımcı olabilirim.
RufatM dedi: Azerbaycan'da toplanmıyor hocam Azerbaycan'da çeşit az. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ama site ve bütçe belirtirseniz yardımcı olabilirim.