GTX 1050 Ti ile sistem toplama vs PS4 PRO

benkimimbilmem

Kilopat
Elimde bir adet GTX 1050 Ti var. Buna artı olarak 1800 TL'ye işlemci, anakart, RAM alacagım ya da elimdeki ekran kartını satıp üstüne bi miktar ekleyip PS4 Pro alacagım. Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde bir adet GTX 1050 Ti var. Buna artı olarak 1800 TL'ye işlemci, anakart, RAM alacagım ya da elimdeki ekran kartını satıp üstüne bi miktar ekleyip PS4 Pro alacagım. Sizce ne yapmalıyım ?
Hocam ben şöyle bi hesap yaptım, yani bu zamanda PS4 veya Pro almak daha mantıklı. Oyunu satın alıyon tak çalışıyor, kaldırır mı, kaldırmaz mı derdi yok, o ekran kartıyla aradan 3 sene geçcek misal oyunları aynı performans ta açmayacak ama PS4 öyle değil. Yani PS5 çıksa fiyatı 6000 7000 TL arası olsa ginede alınır. Sen o fiyata sistem toplasan 2 3 sene sonra oyunları okadar rahat akıcı oynayamayacan, heleki optimizasyon sorunluysa ama konsol oldumu öyle değil. Yenisi çıkana kadar her çıkan oyunu rahat oynarsın.

Peki konsol alırsam ne almalıyım sizce ? Ps4 mü yoksa pro mu ?

Sistem topla derim.
1050Ti fiyatları bu kadar artmışken elinde var olması çok büyük avantaj. Sistem toplayacak bütçen de fazlasıyla var. 1800₺'nin içine kasa, PSU, HDD dahil değil mi?

Son düzenleme:
Sistem topla derim.
1050Ti fiyatları bu kadar artmışken elinde var olması çok büyük avantaj. Sistem toplayacak bütçen de fazlasıyla var. 1800₺'nin içinde kasa, PSU, HDD dahil değil mi?
Kasa ve HDD var fakat sahip olduğum PSU pek iyi değil o yüzden yenisini almayı düşünüyorum PSU dahil 2000tl olabilir bütçe. Ayrıca bir sorum olucak
ASRock H310M-HDV Intel H310 2666MHz DDR4, Socket 1151, HDMI, DVI, D-Sub mATX Anakart

Kingston DDR4 8GB 2133MHz HyperX Fury Black Ram Bellek (HX421C14FB2/8) - Beyaz

Intel Coffee Lake Core i5 8400 2.8GHz 9MB Cache LGA 1151 İşlemci

bunları almayı düşünüyorum nasıl uzun süre götürür mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…