GTX 1050 Ti İle Yayın Açılır mı?

Upload hızın iyiyse ve RAM'leri 16GB'a updateleyebilirsen sorun olacağını zannetmiyorum. İşlemcin ekran kartı için gayet yeterli.

Mevcut yayın programları işlemci başta olmak üzere tüm sistem donanımını sömürüyor diyebilirim. Özellikle işlemcinizin çok güncel bir işlemci olmadığını düşünürken oyun oynayıp aynı zamanda yayın açmak çok sağlıklı olmayacaktır benim düşünceme göre

Kimisi İ5-4590 için yetersiz demiş :) Kendisi 1060'yı besleyecek güçte efendiler. Bol keseden sallamayalım.

Rainbow da bir sıkıntı olmaz fakat diğer oyunlar çok kasabilir. Çünkü işlemciniz eski.
Eski dediğiniz işlemci, sizdeki Reyzen 3'den çoğu uygumalarda daha performanslı bir işlemci. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.

Yayını illa işlemci üzerinden yapmanız gerekmez. OBS ayarlarından donanımsal kaydı açarsanız ekran kartı üzerinden yayın yaparsın ve FPS fazla düşmez. OBS yerine Geforce Experince ile de yayın yaparsın ve FPS 3-5 eksik olur. Ama işlemci ile yayın yaparsan FPS bariz düşer gibi geliyor. Ben hep ekran kartını kodlayıcı olarak kullanırım ve FPS hiç düşmüyor desem yeridir. Tabi bunun kötü yanı da var. Çok aksiyonlu oyunlarda görüntü biraz bozuluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı