S Seyithan Kumaş Kilopat Katılım 28 Aralık 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2019 #1 GTX 1050 Ti ekran kartım var, yanlışlıkla çözünürlük ayarını değiştim ve akabinde "input not supported" hatası aldım. Bayağı uğraşmam rağmen hatayı çözemedim. (İşlemciden görüntü alabiliyorum. Sıkıntı sadece ekran kartında.)
GTX 1050 Ti ekran kartım var, yanlışlıkla çözünürlük ayarını değiştim ve akabinde "input not supported" hatası aldım. Bayağı uğraşmam rağmen hatayı çözemedim. (İşlemciden görüntü alabiliyorum. Sıkıntı sadece ekran kartında.)
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.296 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2019 #2 Sürücüyü ve ekran kartını kaldırıp yeniden kurun. Düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Haziran 2019 #3 İşlemci ile sistemi açınca DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldır. Ya da normal Programlar altından NVIDIA sürücüsünü kaldır... Artı 0 Eksi
İşlemci ile sistemi açınca DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldır. Ya da normal Programlar altından NVIDIA sürücüsünü kaldır...