GTX 1050 Ti laptopta düşük Valorant performansı

xYUSUFx51

Femtopat
Daha fazla  
Valorant'ta sabit 60 FPS alıyorum normalde ama güncellemeden sonra çerçevelenmiş ekranda 60 olurken çerçevelenmiş tam ekranda eskisi gibi sabit olmuyor hatta 60 bile görmüyor.

Sistem: i5 5. nesil, 8 GB RAM, GTX 1050 Ti ASUS Laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
60'dan fazla almanız gerekir ya benim laptop sizinkinden biraz daha düşük ben 60-70 bazen 100 alıyorum ayarlardan FPS sabitleme mi açık veya Hz değerini mi yüksek tuttunuz

60 fps sabitlemiştim pc 60 Hz.

Nasıl açacağım ve güç seçenekleriyle alakası olabilir mi?
Evet güç seçeneklerinden.
1644059885609.png

Ben dengeli ile oynuyordum sonra oradan bir kaç şeyi değiştirdim sonra da böyle oldu ben prize takılı oynuyorum o yüzden sadece prize takılı olanları değiştirmek istiyorum pilde ise güç modu açmak istiyorum nasıl yapacağım ve oyunda fps im nasıl olur, yine sabit 60 fps alabilir miyim? Ben dengeli de oynuyorum şu ana kadar dengeli modda devam etmek istiyorum prize takılı olarak neleri değiştirmeliyim?

Ben dengeli ile oynuyordum sonra oradan bir kaç şeyi değiştirdim sonra da böyle oldu ben prize takılı oynuyorum o yüzden sadece prize takılı olanları değiştirmek istiyorum pilde ise güç modu açmak istiyorum nasıl yapacağım ve oyunda fps im nasıl olur, yine sabit 60 fps alabilir miyim? Ben dengeli de oynuyorum şu ana kadar dengeli modda devam etmek istiyorum prize takılı olarak neleri değiştirmeliyim?
Plan ayarlarını değiştir > Varsayılan olarak ayarla > kendi ayarlarınızı yapın. Tavsiyem Yüksek Performans fakat gemi motoru gibi olabilir laptop.

Plan ayarlarını değiştir > varsayılan olarak ayarla > kendi ayarlarınızı yapın. Tavsiyem yüksek performans fakat gemi motoru gibi olabilir laptop.

Ben öyle olmasını istemiyorum yani hep dengelide oynuyorum plan ayarlarını sıfırladım eski ayarımı hatırlayamıyorum ve prize takılı oynadığım için eskisi gibi 60 FPS olması için bana bir prize takılı dengeli ayarı lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı