selimsyannsa Centipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 12 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #11 İbrahimTatlı dedi: CPU kullanımı çok fazla %100 olarak işlemci sıcaklığı da fazla termal macun fan temizliği yapın işlemci %100 kullanırken ekran kartı %kaç? Genişletmek için tıkla... ekran kartı ise yüzde 35-40 arası Talha murat dedi: Peki ne zaman oldu aniden mi oldu veya? Genişletmek için tıkla... hayır aniden olmadı. gün geçtikçe daha az fps alıyordum.
İbrahimTatlı dedi: CPU kullanımı çok fazla %100 olarak işlemci sıcaklığı da fazla termal macun fan temizliği yapın işlemci %100 kullanırken ekran kartı %kaç? Genişletmek için tıkla... ekran kartı ise yüzde 35-40 arası Talha murat dedi: Peki ne zaman oldu aniden mi oldu veya? Genişletmek için tıkla... hayır aniden olmadı. gün geçtikçe daha az fps alıyordum.
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #12 selimsyannsa dedi: Ekran kartı ise yüzde 35-40 arası. Hayır aniden olmadı. Gün geçtikçe daha az FPS alıyordum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz yaşıyorsunuz ekran kartının yarısını bile kullanmıyor dediğim gibi termal macun fan temizliği yapın şart.
selimsyannsa dedi: Ekran kartı ise yüzde 35-40 arası. Hayır aniden olmadı. Gün geçtikçe daha az FPS alıyordum. Genişletmek için tıkla... Darboğaz yaşıyorsunuz ekran kartının yarısını bile kullanmıyor dediğim gibi termal macun fan temizliği yapın şart.