GTX 1050 Ti LOL Düşük FPS

MartinSzhütse

Centipat
Merhabalar 6 ay önce topladığım bir PC'den beklediğim performansı alamıyorum. Donanım bilgileri:
Ekran kartı GTX1050 Ti 4 GB
RAM 8 GB
240 GB SSD
İşlemci AMD Ryzen3 1200Quad-Core 3,1 GHz
Diğerlerini hatırlamıyorum. League of Legends'den 100 FPS anca alabiliyorum lakin benim donanımlarımdan daha kötü PC'ler bile 300'den az almıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
300'den az almıyorlar mı? Hangi grafik ayarlarında, hangi çözünürlükte? Bunlar direkt etken.

Aynı sorun bende de yaşanmakta RTX 2060 ve Ryzen 7 2700x kullanıyorum fakat videolarda adamlar RTX 2060 Ryzen 5 2600 ile bile (overclock'suz) 220 FPS alırken ben (maksimum ayarlarda) ben 125 - 200 arası alabiliyorum ve bu durum orta ayarlar düşük ayarlardada aynı durum sorunu çözebilirseniz ve yazarsanız sevinirim...

@WtcNFan Problem için ayrıca konu açın. Tüm sistem bilgilerinizi belirten ve mümkünse Afterburner ile değerleri paylaşın.

Buyrun

Diğer konuya yazdığımı buraya da yazıyorum.
  • "Windows Sürümünüz" güncel mi(1903)?
  • "BIOS Sürümünüz" güncel ve XMP açık mı?
  • RAM'ler DUAL takılı mı(1-3, 2-4) (Eğer 2 tane varsa)?
  • Chipset sürücünüz güncel mi?
  • Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncel temiz bir kurulum yaptınız mı?
  • Afterburner ile değerleri paylaşmanız daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı